Bekräftan

I fredags sa min pappa "ska vi fara på det där kvällsmötet ikväll?" Då kom jag ihåg att det skulle vara en minikonferens i en kyrka här i Umeå. Jag sa ja direkt, visste att det skulle bli något kul!
Jag hade höga förväntningar på Gud när jag kom. Innan vi for hade jag gjort upp en deal med Jesus. Jag ville ha en bekräftan. Jag har nämligen bett för en person väldigt länge nu och jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta ha förväntnigar. Kanske är det bara jag som har kommit på allt. Jag vet inte. Så jag ville ha en bekräftan från Gud. Är det enligt hans vilja eller är jag bara ute och cyklar? Ska jag kanske sluta upp med det och tänka på ett annat sätt?
Efter predikan var det bön. Det som är så skönt i den kyrkan är att folk vågar verkligen gå fram och be för folk utan att det ska bli konstigt. Så under bönen kom en man till mig och började be. Han sa att Herren sa att jag inte behöver oroa mig och framtiden. Jag kommer att leva med Jesus och han håller i min framtid. Herren är på min sida, konkret. Jag har en tid framför mig att se framemot. 
Det blev verkligen en bekräftan. Jag har börjat gymnasiet och jag har varit lite smått orolig om min framtid, men jag behöver inte oroa mig! Amen! Dessutom sa han Herren står på din sida, konkret. - Det är Guds vilja att jag har en den där personen på mitt hjärta. Så jag ska fortsätta att be för personen. Ganska mäktigt! 
Predikanten gick runt och profeterade över folk och han kom även till mig. Och han bara sa "God is greater". Yes he is! Han är större! Större än våra beskymmer, större än univerum, större än allt! Kan du tänka dig att han håller i din och min framtid?! Häftigt! 
Jag var hellt fylld av den heliga anden den kvällen. Glad blev jag, helt klart! Gud är bara bäst! Underbar!! 
Jag fick den bekräftan som jag behövde. En vinkning. Han håller i mina beskymmer. Wow. Tack Jesus! 
Det är ganska häftigt att känna när Gud har lagt en person på sitt hjärta. Jag tänker inte gå in detaljerat in på denna person, för det kan bli känsligt. Men Gud använder verkligen männsikor för att han ska nå människor! Just har han lagt en person på mitt hjärta och jag ber så mycket för personen! Och jag vet att man ska lita på att Jesus gör saker! Bön gör så stor skillnad! Glöm inte det! Bön är så mäktigt, det Bhar så mycket kraft! Kom ihåg mig?
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro,lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype