Vad gör Jesus i ditt liv?

Hej!
Ursäkta för pausen som jag tog... Det har varit mycket på gång i mitt liv. I skolan, men även andra saker, men positiva! Ska hålla på det lite längre, kan berätta om det senare! 
 
Något som är otroligt najjs är när man märker att Jesus har något stort på gång, det känner jag just nu i mitt liv. Livet har väl gått upp och ned, som det gör, och ibland känns det bara som att det rullar på, inget händer liksom. Men nu händer det verkligen saker, saker jag har bett och längtat efter, och det är så häftigt att se hur Jesus leder en! Wow! Allt klickar så bra i mitt liv, och kanske i andra liv också. Man märker att Jesus har kontroll över ALLT. För mig är det bara att följa efter, ibland är det en process. Ibland kan det kännas som en lång tunnel, man vet liksom inte vad man gör. Men då får man lita på att Gud har stenkontroll och att han håller på att förbereda dig inför framtiden. Det har jag i alla fall märkt nu. 
 
Ett exempel är att jag har hängt på många olika kyrkor, byggt kontakter med många. Folk från Pingst, EFK, Efs mfl. Och nu märker jag varför, Gud hade en plan där. Som sagt, kommer berätta mer om detta senare, för just nu är det bara i startskottet. 
 
Men ni kan ju tänka på det, vad håller Jesus att göra i ditt liv? Går du igenom en process för att du ska lära dig något och förbereder dig? Och i så fall, tar du tag i det du lär dig? Eller gör Jesus något annat i ditt liv? 
Något man faktiskt kan reflerktera över, jag brukar komma på saker som Jesus faktiskt gör utan att jag märker det:) 
 
Bless!

När allt skakar

Jag finner inga ord. Ord att beskriva det mörkret som faller över världen för varenda sekund. Mörkret som bara är mörkt, kolsvart. Finner inga ord. Skrämmande? Sorgligt? Maktlöst? Det går som inte att sätta ord på, allt bara skakar. Tittar du åt ena hållet ser du krig och människor döda. Vänder du till andra sidan ser du tusentals flyktingar på flykt. Tittar du andra hållet sker det terrorisattentat. Andra hållet ser du en man med svärd som dödar på en skola, i Sverige. Vårt trygga Sverige. Vad händer? Vad händer med världen som en gång i tiden var trygg? Tanken slår de flesta. 
 
Men samtidigt, mitt i mörkret, mitt i allt hopplösa, känner jag frid i hjärtat. Kungarnas Kung, Jesus, har full kontroll. Han är Gud, den allsmäktige, han vet vad han gör. Och du behöver inte vara rädd. Det är svårt att inte ha rädslor, det är mänskligt. Men försök att inte skrämmas av denna värld. För Jesus har redan övervunnit den. Satan är besegrad, men han är inte död. Dock vet han att hans tid är kort, därför har han panik och gör allt vad han kan för att hindra så många som möjligt att komma till ljuset, till det eviga livet, livet i Jesus. Men inget, jag repeterar INGET kan hindra Gud. Inte ens fienden. Därför kan vi vara fria! Om du har Jesus, då är du fri! Om du inte har tagit emot honom, våga ta steget! Livet med Jesus är underbart. Jag ångrar inte en sekund. Visst är det svårt, mycket svårt ibland. Men det är så värt! Kom ihåg att inte vara rädd! 
 
 Detta har jag talat till er, för att ni skall ha frid i mig.
I världen får ni lida, men var vid gott mod. Jag har övervunnit världen.
- Joh 16:33

För den här världens skull

 
_____________________________________________________________________________________________
 Så, så braa!! Wow, vilken bön!
För den här världens skull, brinn som en eld i mig. Tänd en låga så stark, att alla kan se dig. För den här världens skull tänd din eld i mig.
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype