Just want to be saved

Jag kollade igenom bilder jag har laddat ner från internet, och jag hittade den här:
den är väldigt liten den här bilden, men det är så sant! 
De personerna som är i den situationen behöver Jesus! För hos Jesus kan man gråta, vara glad, ledsen, prata och så mycket mer! MAn hittar en tröst hos Jesus! Så vi kristna måste visa de personerna att Jesus finns. Vi måste hjälpa de till Jesus! Hos Jesus blir man glad! 
You think you want to die, but in reality you want to be saved. 
Jesus är nyckeln!!!!

kvällsmöte

Det har blivit ganska lite bloggning på lovet för jag har gjort så himla mycket:D Hoppas att ni har haft en super jul och kommer att ha en super nyårsafton och en bra start på det nya året! Själv ska jag kanske fara till Lule och fira nyår, om nu min pappa blir frisk...:// 
Ikväll så ska jag kanske till Livskraft. Ska kanske fara på kvällsmötet. Livskraft är ett ungdomsläger, men jag är för liten för att gå på det:(  Men nästa år såå!!! Då blir det att fara på läger ska jag säga! Men ska kanske dit på kvällsmötet som startar 19.00. Men jag är så himla sugen på att lovsjunga!!! Jag hoppas att det är bra lovsång, hahah! Men det kommer det säkert vara. Jag vill få ett möte med Gud, be och bara lovsjunga honom! 
Det blev inte ett så långt inlägg, men men... Hoppas ni får det super! 
Jesus är med er, be och lovsjunga honom!<3

Grattis Jesus!

*Tidsinställt inlägg*
Hejhej! Och God Jul alla!!!! Idag fyller Jesus år! Eller i rätta sagt, imorgon, men vi firar det idag;)
Man glömmer nog ganska ofta att Julen egentligen handlar om Jesus födelse. Det är så mycket pyntande, tomtar, julklappar, julbak och allt annat som hindrar en att tänka efter. Men det är en sak att ha i åtanke;) Julen handar om Jesus födelse;) Tänk om inte Jesus hade funnits, hur hade världen sett ut då? Det är ju tur att den tanken inte är sann, ahhah:P Men ha en riktigt God Jul och fira Jesus mycket!!!
*googlebild*

Bibelord

Tycker det här bibelordet är rätt så bra:)
Eller, vad tycker ni? 
Man ska inte tvivla, Gud fixar det! Din bön kan göra så många saker! Den kan göra fler saker än vad du tror ska jag säga!;) 

~Your love never fails~

Jag glömde att lägga ut den här underbara lovsången!
 
Jesus Culture igen xD Men de är braaaa!!!:D

Jesus Culture

Hejhej!
Har kollat på några videoklipp från Jesus Culture:D Asså, det finns ju hur mycket som helst på youtube! Det är så himla härligt! Jag har bland annat hittat flera konserter som finns ute. Så jag hade tänkt att lägga upp de här;)
 
 
 
Den här sista videon är helt otrolig! Höll nästa på att gråta... hahah:) Publiken kan aldrig sluta att skrika av glädje! På vanliga konserter så går man på dem för att njuta av musiken och kolla på när de spelar. Men när man går på en kristen konsert, men lovsång, alltså lovsångsband som spelar, då är inte musiken den viktigaste, utan det är Jesus! Alla är där för att lovsjunga Jesus! Och det är så himla häftigt!!!! Någon gång i mitt liv ska jag gå på en Jesus Cultur-konsert! Helt klart!;)

Bättre att inte hata

Idag har jag lyssnat på Mietek Grocher- en man som har överlevt 9 konsentrationsläger i andra världskriget. Det var väldigt gripande och intressant. Han fick en fråga; hatar du tyskarna? Och han svarade; Nej, men det är svårt att förlåta. Man ska inte hata, och det har jag lärt mina barn. 
Och det tycket jag han har rätt i. Vad vinner man på att hata? Och speciellt hata människor? Man vinner inget på det. Det är bara onödigt. Man kan ogilla, man kan ha svårt att förlåta, men man ska inte hata. Man mår inte bra av det helt enkelt. Det gör ingen. Det är bättre helt enkelt att inte hata. Man kan förstå om Mietek skulle hata nazisterna, men det gör han inte. Men han tycker däremot att det är svårt att förlåta. Och tyskarna bär på skulden ännu idag, och de kan inte må bra. Men det är viktigt att veta att inte alla tyskar är nazister, det är bara några enstaka. Vi ska lära våra barn att man inte ska hata. Då kommer de leva med det vidare. Jesus hatade aldrig någon. Han sa att de som har det svårt ska komma till honom. Vi ska alltså be för de som inte har det lätt och är taskigare än andra människor. Det är mycket viktigt. 
Så: bättre att inte hata, helt enkelt. 
Mietek Grocher *googlebild*

Kristen gemenskap

Hejsansvejsan:D:D
Hur har ni haft det idag? 
I lördags så var jag på en kristen ungdomsgrupp. det var en rolig och trevlig grupp! Det var en kort, men bra andakt. Jag fick verkligen ett möte med Gud. Det är så roligt! Sedan så tittade vi på film och så. De som tror att kristendomen och kyrkan bara är tråkigt har fel. Det är faktiskt kul (ibland)! Man träffade folk som man kände igen osv. Det var trevligt helt enkelt:) Ska fortsätta att gå dit!
JAg tror att det är ganska viktigt att ha en kristen gemenskap om man är kristen. Då får man dela sina tankar och be för varandra och om allt som händer i livet. Det är ganska skönt att prata om det som händer i sitt liv, och det tror jag att man kan göra i en kristen gemendkap. Och det som är så bra med en kristen gemenskap är att Jesus alltid är med. Jesus är ju alltid med, men man känner det mer när man är i en kristen gemenskap;) Kyrkan är en kristen gemenskap, men man kan ha en ungdomsgrupp eller bara vanliga kristna vänner:P Det får man som välja själv;P
 
*Googlebild*

Jesus fyller snart år:D

Hejhej!
Snart ska jag på någon grupp:D Det ska bli kul:) Det är som en ungdomsgård med en andakt. Så det ska bli kul:D
Och snart är det JUL! Jesus föddes! Tänk om inte Maria aldrig hade blivit med barn, då skulle inte Jesus ha funnits och då skulle inte världen sett ut som den gör idag (på ett positivt sätt). Vi skulle inte haft tron på Jesus. Tänk? Det skulle inte varit najjs... Hahhaha:D Så fira JESUS! 
*googlebild*

Jesus behöver din hjälp!

Hej!
Jag måste bara berätta en rolig sak! I förrgår så hade jag ett problem. Kommer inte gå in på det problemet. Men i alla fall tog jag fram min bibel. Jag bad till Jesus att jag skulle slå upp de verser som kan hjälpa mig i problemet. Och gissa? Jag slår upp en hel bok som handlar om ämnet! Och det första jag läser, hjälpte mig så mycket! Visst är det fantastiskt? Gud är god!

En sak alla borde vara medveten om är att Gud finns. Det är kanske är ganska lätt att säga att Gud finns. Det svåra är att övertyga alla att det faktiskt är sant, och att han älskar alla! I sommras så var jag med i en situation där det var en kille som hatade sig själv och han trodde att alla hatade honom. (inga namn, nanananna) Jag skickade ett meddelande till honom; det finns en lösning på dina problem. Jesus älskar dig hur mycket som helst! Och hans kärlek till dig större än universum! Du är inte ensam! Bara ett hjälprop behövs.
Faktiskt så svarade han; Nej, ingen gillar mig. Inte ens Jesus.
Och om man är i den situationen kan man inte må bra. Men jag fortsatte att säga att han var älskad och så, men han gav sig inte. Men nu är det så att han mår bättre, tror jag. Hoppas jag. Kanske så bad han till Gud, han skrek på hjälp, och då blev allt bättre.
Det jag vill säga är att en bön kan lösa upp så många problem! Ett hjälprop till Gud. Jag skrek på hjälp i mitt problem och jag fick hjälp genom bibeln. Killen skrek på hjälp, genom min hjälp. Vi måste hjälpa de som behöver hjälp. Vi måste hjälpa de att hitta till Jesus. För då kommer alla de problem de har att försvinna. Och vi måste hjälpa de dit. Genom bön, vara vän, skriva meddelanden, berätta osv. Jesus behöver din hjälp! 
Ibland när jag sitter i kyrkan så tänker jag "Vad gör vi här egenligen?". Ja, det är bra med undervisning. det är bra att lovsjunga Gud. Men det är inte det viktigaste. Jesus satt inte bara i kyrkan och bad. Han var ute bland människorna och undervisade och berättade. Det tycker jag att vi också ska göra. Självklart så ska vi sitta och be och lovsjunga, men vi ska också gå ut på stan och be och be för andra! Vi ska ut bland människorna! På det sättet kan man också hjälpa de som behöver komma till Jesus!!

Samuel Ljungblahd och Ole Börud!

Hejsan!
Samuel Ljungblahd och Ole Bördu är ju bäst! Det var hur najjs som helst igår! Dock var det en julturne så de sjöng bara jullåtar. Hade faktiskt hoppats på "Your love". Här har ni lite smakprov hur de låter!
 
Your Love--Samuel 
 
High Time--Ole
Jag har faktiskt varit och lyssnat på de förut. Om det var för ett eller två år sedan, kommer inte riktigt ihåg. Men då körde de de här sångerna. Asså, visst är de bra?! 

Simon Åhdal

Hejhej och oj.. Det var länge sedan jag bloggade, jag vet...
Jag har gjort ganska många saker.. Bland annat har jag varit och lyssnat på Simon Åhdal! Och där ifråg fick jag med mig mycket! Jag kan berätta en sak han berättade. Nu är det här min lilla verson, ni får fråga han om det jag inte fick med... haha:P (NI som inte vet så är Simon Åhdal också artist)
Han hade fått en tanka, eller en dröm. Jag vet inte riktigt, men Gud sa till honom att han skulle fara till en stad där det inte fanns någon kristen verksamhet. Där skulle han sitta på ett torg med en skylt över sig där det stod "Gratis förbön". Sedan skulle han predika på deras folketshus för inga. Och han skulle predika torsdag, freda, lördag och sönda (tror jag). Han fick betala resan helt själv, men folketshus skulle Gud fixa gratis de dagarna. Men han vägrade. Inte ville han sitta där på ett torg och se ut som en idiot. Han sa nej. Men Gud fortsatte- Jo! Och han fortsatte- nej! Osv. Men tillslut sa han ok. Han kollade på facebook och frågade vilken stad/by det inte fanns någon krsiten verksamhet. Tillslut kom han fram till en liten by, kommer inte ihåg vilken. Han ringde en person och frågade om de hade ett torg och ett folketshus, och ja, det hade de. Han frågade om personen kunde fixa en torgplats och hyra folketshus. Och ja, det fick han. Och  han fick folketshus gratis, percis som Gud hade sagt. Han hade även bokat denna "resa" på de största dagarna. Det var marknad just de dagarna. Så han for dit, satt på torget och predikade för några personer i ett folketshus. 
---Visst är det häfftigt!!!!!!!!!!!! Han hade några fler upplevelser också! Och sedan snackade han mycket om att ta den lilla bägen i stället för den stora. Spela roll om du ser ut som en idiot, du gör det i Jesu namn! Bara det förändrar så mycket! Du kommer få tillbaka något mycket större!!
När han kom hem så hade hans låtar kommit upp på topplistan i Korea! Korea lyssnade på honom! Han fick tillbaka något större än vad han förväntade sig. COOLT!!!!
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype