You don't miss a thing - Bethel Music

What a wondrous thing 
I can stand to sing 
Cause when I fall to my knees, 
You’re the one who pulls me up again

What a mystery
That You notice me
And in a crowd of ten thousand
You don’t miss a thing

Alltså denna underbara lovsång av Bethel som heter "You don't miss a thing". Texten är otroligt berörande tycker jag! När jag känner mig deppad, orkar inte mer och kännar att jag inte pallar mer, då sätter jag på denna lovsång. När jag faller, då är det Jesus som styrker mig och ger mig kraft för att kunna ställa mig upp. Han hjälper mig. Alltså wow! 
Och tänk att han ser mig och dig? Han ser alla människor! Hur coolt är inte det?! Han ser allt du går igenom! Det svåra med också det roliga. Han ser allt. Oavsett om du tror eller inte tror kommer han alltid göra det. Även om alla på jorden skulle vara ateister skulle Gud fortfarande existera. Inget kan hindra Guds existens. Det tycker jag är väldigt skönt. Inget beror på mig, det finns ingen press på mig för Guds existens. Det enda som hänger på mig är att ge mitt liv till Jesus. Det är endast jag som kan ta det beslutet, men resten fixar Jesus! Lita på honom! 
Glöm inte att han ser allt! När det känns som att du är helt ensam, så är du inte det! Jag har märkt det i mitt eget liv. När det är tufft, då är det genom Jesus jag får kraften! Inte genom något annat, för inget annat räcker till. Det är endast Jesus som kan ge mig frid till 100%. Inget annat. När det är tufft i mitt liv är det extra viktigt för mig att söka Guds ansikte, så jag inte tappar greppet i mitt liv. Min egen tid med Jesus, läsa bibeln, sjunga lovsång, umgås med kristna, snacka med Jesus, är så viktig! Det är därifrån jag får kraften. Men glöm inte att du kan umgås med Jesus på sååå många olika sätt! Kanske tycker du om att spela jazz? Spela jazz för Gud! Eller tycker du att det är kul att sporta? Sporta för Jesus! Inget är omöjligt! 
 
Men glöm ALDRIG bort att du är sedd av herrarnas Herre, universums Skapare! Wow! 
Tack Jesus! 
 

Besegra det onda med det goda

Låt dig inte besegras av det onda, utan besegra det onda med det goda. Rom 12:21
Åhh, vad jag älskar denna vers! Den säger så mycket med det som händer idag!
Hela världen skakar just nu. Allt som händer i Mellanöstern, Ryssland, Sverige jaa, det skakar! Men något vi måste komma ihåg är att Jesus är med oss hela tiden! Det kanske känns ibland som att han har övergivit oss, men icke det! Han har inte det! Han har gett oss ett löfte Jag är med er alla dagar till tidens slut. - Matt 28:20. Han är med oss, tack Jesus! 
Vi får en uppmaning att inte besegras av det onda. För vet du vad, det onda är redan besegrad av herrarnas Herre! Fienden är besegrad! När det sker onda saker i vår värld, stort som smått, så ska vi besegra det med det goda. Det var det Jesus gjorde. Han gav sitt liv för oss, en sådan otroligt stor kärlek! Han besegrade verkligen det onda med det goda! 
Jag tror att det är viktigt att komma ihåg det i dessa tider. Folk tror att det är krig som besegrar andra krig. Men man hamnar bara i en ond cirkel. Eller när en ostabil människa börjar skada andra personer för att det känns bättre. Eller när en person som mår dåligt börjar skada sig själv. 
Världen behöver kärlek. Vet du vem som kan ge denna kärlek? Jesus. Sanningen, vägen och livet. SANNINGEN, VÄGEN och LIVET. Det är endast han som kan mätta vår hunger och släcka vår oändliga törst. Runt om i världen ser vi människor som letar, letar och letar efter den kärleken. Något som kan tårka bort alla tårar. Något som kan fylla sitt inre. Jag sitter på svaret, väldigt många andra sitter på svaret. Våga berätta om sanningen, vägen och livet! Våga!
Sitter du där och tänker "Jag vill ta emot denna Jesus.", eller "hur?" eller "hur kan han älska en sån som jag?". Kontakta mig! Eller sitter du där i ett självskadebeteende och inte känner sig älskad. Jag ska be för dig. Kontakta mig gärna om du vill! 
Kom ihåg, det goda klår det onda! Ljus kan inte besegras av mörkret! När det är allra mörkast, och ljus skiner, då skiner det starkt! Amen! 
 
Du hittar kontaktuppgifter under kategorin "kontakta mig". 
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype