Armband

Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, allvarligt talat! Så snälla. kasta en kommentar om vad jag kan skriva om. Det kan vara om allt. Tack på förhand!
Men nu har jag faktiskt något att skriva om!
Jag bär ett kors runt halsen. Det gör de flesta kristna (INTE ALLA). Men varför bär man det? Jag bär det för att visa folk att jag är kristen. Jag säger till folk at jag är kristen. Jag gör det för att folk ska veta att jag är det. Och när de undrar något om kristendomen så kan de komma till mig och fråga. Då behöver de inte googla eller fråga någon annan så det känns jättekonstigt! Jag vill ha frågor! det är kuul!:D 
Sedan bär jag ibland ett armband när det står W.W.J.D. Och det står för WHAT WOULD JESUS DO? vad skulle Jesus göra? Ibland kommer man i sådana situationer. Man vet inte vars man ska stå, vem man ska stödja. Tänk då på Jesus. Vad skulle han göra? D
Sedan har jag ett till armband. Och det kommer från Open  doors. Det är taggtråd och det står "One with them" En av de. Open doors jobbar för människor så är förföljda för sin kristna tro. Det är hemskt i länder. Om de har en bibel hemma så kan de bli dödsdömda i en del länder. Vi har tur som bor här i sverige! Så ni kanske fattar varför jag har det armbandet. Det är ju för att visa att andra människor i världen inte kan få leva i sin tro.

Jesus är med oss!

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att So:n ska börja. Det är Geografi. Vilket inte är så kul... men jaja. 
Igår hade vi JLY-gruppen och det var så kul! Alltså vi ska ha denna grupp i ca 15-30 minuter, men jag och Emma som leder gruppen (det är bara vi som är med, med det kommer bli fler) vi satt i en och en halv timme och bara snackade och tron och livet. Vi antäcknade det vi sa ibland och vi skrev upp bibelord och bibelverser. Vi brukar alltid be på slutet. Och vi ber för varandra. Det är viktigt att be för varandra. Bara velsigna den. Sedan bad vi att det ska hända något i skolan. Något spännade och sp. Jag vill att vi ska få frågor om kristendomen. Sådana frågor som vi kan svara på. Och sedan VÅGA fråga och bjuda in folk. JESUS ÄR MED OSS! Eftersom att vi har Jesus med oss, vad kan då hända?! HAN ÄR BARA BÄST!
Nu ska jag snart börja. Men nu får ni ha det så bra och be för att det skall hända något spännande, för då gör det de!:D

Ungdomskväll:D

Hejsan!
Ja, jag vet, jag har varit sjukt dålig på att uppdatera... och fråga mig inte varför...:/ jaja... här kommer det något:D
Snart ska jag till båten:D taggar sjukt mycket! Sedan en vecka efter så komemr det vara en ungdomskväll med lovsång och bön och det taggar jag också:D Det intressanta är att det är inte på en kyrka eller ett kristen lokal. Utan det är en lokal där det är disco och så för ungdomar , de har inte ett kristet budskap. Du som bor i umeå vet vad det är. Det kallas Hamnmagasinet. Och det är en kille som har frågat om de kan ha den här ungdomskvällen på hamnmagasinet. Och det kan de/vi! Och det är hamnmagasinet som arangerar det med samarbete med björkstakyrkan! Det tycker jag är helt otroligt! Och de ska publicera och så:D Åååå vad jag LÄÄÄNGTAR! KOMMER BLI GRYMT! Så ni som bor i ume och är kristna eller inte kristna kolla läget den 22 september klockan 18 (tror jag) på hamnis:DD 
Ha det så gött! Glöm inte att lovsjunga Gud!;)

Gud har en plan över ditt liv!

Ibland tänker jag att jag vill vara med en speciell person. Eller jag vill vara i samma lag som den personen . Men sedan blir det inte så. Då blir man lite besviken och man vill inte göra något. I den situvationen brukar jag tänka att Gud har en plan med mitt liv. Så jag brukar tänka att det kommer att bli bra, även om det hade varit bättre om jag var med den personen så blir det ändå bra. För Jesus är med oss, och han vill bara oss väl. Så det kommer bli bra oavsett!
Idag planerade vi lite inför kommande året i JLY-gruppen! Kommer bli sjukt kul! Vi gjorde affischer, och snackade ÅÅHH vad jag TAGGAR! Hoppas bara att det kommer lite folk, det skulle ju vara kul:D Aja, det blev ett kort inlägg idag:) men det får ni leva med... ahahha:DD

Mirakel

En gång i femman så fick vi veta att en kille i klassen hade aspberger. Det var ju förstås synd, för det är en syndrom som aldrig far bort. Man kan kanske äta tabbletter, men syndromen far inte bort. Men jag sa "Jag vet hur du kan bli frisk!" sa jag lite föriktigt. Han sa "Det finns inget botemedel." men då sa jag "Be till Jesus, han kan hela dig!" åt det hållet. Och hon som satt bredvid mig sa "Ja, som om!" åt det hållet. MEn jag stod på mig. Jag sa dock inte mer. Men jag hade sagt en sak till han, och nu får det ligga där och gro. Nu har han något i skallen.
Det jag försöker att säga är att folk kan bli helade. Om vi är lite modiga. Man behöver inte be en lång bön. Utan att bara säga till Gud att han ska hela i Jesus namn så fixar han resten. Ibland behöver man be lite längre. Ibland far inte ens det som man ber om bort. Men man ska inte ge upp. Jag har en knöl (Den är inte farlig!) på min hand. Det är en ganlion (till er som vet vad det är) och de vill inte operera bort den för jag är inte färdigväxt. Men jag har bett för den i ett år nu, och den har inte farit bort ännu. Men vi fortsätter! Det är viktigt att man inte ger upp tron bara för att man inte blir helad. 
När jag hade en redovisning om kristendomen så berättade jag om helanden. Då frågade en kille mig "Måste man be högt?" NEJ! är svaret! haha, men Jesus lyssnar på allt! När man ska be om helanden på en som inte är kristen att säga att det är inte jag som helar dig, det är Jesus. Och säga att det kanske inte händer på en gång. Det kanske far bort om fem timmar, sex månader eller 10 år. Vad vet jag. MEn det viktigaste är att DET ÄR JESUS SOM HELAR!!!!! Det är han! 
Jag vet inte när, jag tror att det var förra sommaren. Då var mamma och pappa i malmö. De var på new wine. Dagen före allt skulle börja så fick mamma varmt vatten på sina tummar. och hon fick brännsår, då sa hon till pappa att det ända han kunde göra nu är att be till Jesus. Så de bad. Och så småning om så gjorde det mindre och mindre ont! Och sedan blev hon helt bra!! UNDEERBART!! Mamma och pappa har även varit med om att de har sätt folk ta ut sina hörselapparater för de hör igen! WIIIHHHOOOOO!!!! JAG ÄLSKAR DIIG JESUS! TÄNK ATT JAG ÄR DITT BARN OCH ATT JAG ALLTID ÄR ÄLSKAD! ÄLSKAR DIG!<33 JAG VILL LEVA MED DIG I HELA MITT LIV! TACK ATT DU ÄR MED MIG HELA TIDEN!!
Mirakel händer, det säger jag bara! öppna bara dina ögon och kolla dig runt!:D<3 
Vi ska be för sjuka att de ska bli friska. Luk 9:1 Jesus kallade till sig de tolv och gav dem makt över alla onda andar och kraft att bota sjukdomar. 2 Och han sände ut dem att predika Guds rike och bota sjuka. 6 De gick ut och vandrade från by till by och predikade överallt evangeliet och botade sjuka.
Vi ska be för sjuka, de kommer att bli friska!!! <333 Genom Jesus har vi kraften att bota sjuka! HALLELUJA!!!
JESUS ÄLSKAR DIG! HA DET GÖÖÖÖTTT!!!!
 

Böneämnen

Hejsan...!
Jag vet, jag har varit otroligt dålig på att uppdatera... sorry, sorry.
Idag har i alla fall skolan börjat, och jag är SJUKT TAGGAD! Dock inte för lektioner och själva "skolan". Utan till JLY-gruppen! I år har vi hela ÅRET framför oss! Ska be nnu för gruppen och att det ska komma fler och fler. Vi ber också att rektorn ska låta oss göra det här och att hon ska förstå att vi inte ska gör någon illa. Vi ber också att Jesus ska komma med sin Heliga Ande och förvandla skolan till ett skönt ställe där man kan känna sig trygg. Jag vill också be att eleverna ska fråga oss sake och  att vi kan svara på de frågorna som JEsus vill att vi ska svara på. vi ber att vi ska prata om Jesus och att han pratar genom oss. VI ber om frimodighet! 
Det är mycket att be för. Men man ska komma ihåg att Gud lyssnar. Och om vi ber så händer det saker förr eller senare. Det kan jag lova! Så nu skulle jag vilja att ni ber för denna grupp och att folk ska bli frälsta på våran skola.
.
Nu skulle jag vilja att vi ber för en kvinna. När vi var på Kingdom camp så kom det ett par från spanien (de är svenskar) mannen hade cancer i maget och dog för en dag sedan. Så denna kvinna (som var hans fru) ber vi att Jesus är med henne och tröstar henne!
LIte böneämnen, nu får ni ha det så gött! JEsus lyssnar!

Känslan hos Jesus<3

Så här är det att man kan känna sig ganska ensam ibland, eller hur? Man vill bara bort från skolan och jobbet. Man vill till sin säng och gråta. Man tror att alla är på en. Man tror att man är helt ensam. Man vill vara hemma. Borta från allt. Det finns ingen som kan trösta dig.  Men det är en som kan trösta dig. Du får tillbaka allt hopp och styrka. Han heter Jesus. Han är helt underbar.Han älskar dig och tycker att du är helt underbar! Du är den vackraste, snyggaste, sötaste han har sätt. Han älskar dig hur mycket som helst! Att bara ropa efter honom är tröstande. Ett rop behövs bara. Ett ord: "Hjälp!". Inte mer än så behöver du, Jesus fixar resten. Han finns där du är. Han är en kompis man alltid har med. Han är en pappa som är alltid med. Han är din pappa. tänkt dig din fars kärlek till dig. Den är stor. Jesus kärlek är ännu större. Det finns ingen som han. Han är helt.... FANTASTISK!... Hos han kan du gråta ut hos. Lägg allt i hans händer så fixar han det. Vila dig i hans famn. 
En sak jag har nämt en gång är att alla har ett tomt hål i sitt hjärta. Hålet är inte fysiskt, det är psykist. Men det finns där. Det hålet kan vara mörkt, eller ljust. Jesus vill lysa upp det hålet. Han vill fylla dig med Den Heliga Anden. han vill fylla ditt hjärta med Anden. Det är inte obehaglit, utan det är den bästa känslan man kan ha. Jag sitter här och lyssnar på Hillsong United. Och jag känner att Jesus är här, nu när jag skiver detta. För mig pirrar det i magen, hur känns det för dig? Hur känns det att ha Den Heliga Anden i sitt hjärta? Visst är det härligt?! Detta pirr jag har i magen är inte som att vara nervös. Utan man vill bara stänga ögonen och be. Lyfta upp sina händer och stanna upp i bön. Detta pirr är den härligaste känslan man kan ha! Folk inser inte det, men Gud finns!:D Och hän älskar dig så mycket! Så, så, så mycket! Även om du är ensam, poppis, fjortis, emo, tjock, smal, kort, lång, usel i skolan eller värsta plugghästen. JESUS ÄLSKAR DIG OCH LÄNGTAR EFTER DIG! Tomheten i hjärtat finns i alla, men det är inte alla som vet att man har det. Folk letar efter något, och till dig som gör det, DU LETAR EFTER JESUS! Människor har ett behov av en bästa kompis eller en som man kan tillbringa livet med. Man har ett behov av att veta att man är tillräckligt bra. Man måste ha en bekräftellse. Ha en bekräftellse att man räcker till. Behovet finns i Jesus. För han lämnar dig inte! Han är med dig om du är i kina eller sverige, eller i nordpolen. spelar ingen roll! Han älskar dig för just den du är!
Så nästa gång du bara vill kasta dig i din säng och gråta, pröva då att ropa till Jesus. Det kommer att kännas bättre, LOVAR! För han är där! Gråt ut. Spring till hans armar och gråt ut i hans famn. Han är din bästa kompis du aldrig har haft! 
Tack att du har läst hela inlägget! Sov ut i natt och tänk på Jesus! JESUS ÄR MED DIG!!!!!!<---------

Kingdom Camp:D

Jag har varit superduperdålig att uppdatera...:/ Sommarlovet tar mycket tid, haha:)
Snart börjar iaf skolan. Vilket jag inte taggar så himla mycket. Det ska ju såklart bli kul att träffa alla och JLY-gruppen ska vi ju förstås jobba på! Vilket jag TAGGAR! haha:) Sedan taggar jag BÅTEN:D 
.
Hade tänkt att berätta lite om Kingdom camp:)
Kingdom camp är ett familjläger som är hur kul som helst! Det är ett LÄGER. Oas, och new wine är ju KONFERENSER. och på Kingdom Camp är gemenskapen det viktigaste. Förutom Jesus;) Sedan är lovsången riktigt bra! Den är inte riktigt lika rockig som Delirious, utan det är som en annan genre:) Men ändå super! Har ni märkt någon gång att ni har lyssnat på en lovsång så mycket så att ni har tröttnat på den, och sedan så sjunger man den när man tillber Gud. Då är den inte lika "tröttsam" utan då är det helt underbart. Det kan vara en ganska dålig sång, men ändå är det underbart! 
Undervisningen var också bra, antar jag... Var inte riktigt med på hela och så... Var och tog hand om hunden;) 
Men det bästa var kvällarna! Då var det FEST! Först riktigt bra lovsång i en timme. Sedan predikan i 45 minuter. Sedan bön, och den kunde hålla på ganska länge. Men det var helt underbart. och det som var bra var att vi var inte så många s¨å man kunde bara gå fram till scenen och säga något. tex "Jag har ont i benet, kan ni be för mig?" eller något sådant. Det var väldigt frivilligt. Om man ville vara med på bönen så gick man fram och var tillbedjare (en som ber för en) eller en som vill ha förbön. Nästan alla steg fram. Man bad för folk och man fick själv förbön. UNDERBART! Alltså att vara i tillbedjan är det bästa som finns!
Om man ville så kunde man bara säga till en lovsångsledare och säga att man ville vara med och spela. Då kunde de fixa det! Så nästa år tar jag med mig saxen!:D haha:) Vi var ca 110 st, alltså inte så många. Men i alla åldrar. stora till små. Undervisningen översattes i tre olika språk, engelska, svenska och spanska. Ett läger för alla!
Men rekomenderar det verkligen! Vore kul om man skulle se någon av er nästa år! 
Så nu fick ni lite smak av vad jag har varit med om! Jesus älskar er!!!!!<333
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype