The Last Night

De här tre sångerna är några sånger som betytt lite för mig de senaste åren bland massa andra sånger också såklart. Men de här är några av de som är lite lättare att skriva lite till.
 
 
Den här sången, som heter The Last Night är en låt som sångaren i Skillet, John Cooper, skrev till en tjej som hade jättesvårt och hon hade haft problem med mycket och blivit mobbad och hon kände sig ensam och att ingen brydde sig så hon tänkte ta livet av sig och gick till John för att säga hejdå och att hon inte hade nån mer mening med livet längre. John skrev den för att han skulle visa att hon är värdefull och att det finns en orsak till varför hon lever och att det finns en Gud som älskar henne för den hon är.
Alla går igenom en svår period i livet ibland och vill ge upp. Men det är värt att kämpa vidare för att Gud älskar oss så ofantligt mycket så att vi inte förstår. Han älskar oss så mycket att han gav sin son att dö på ett kors för oss. Hur mäktigt är inte det?
 
 
Hero, hjälte. Vi alla kan känna hur det känns hopplöst och att vi vill ha nån hjälte som ska rädda oss. De flesta tänker att hjältar är som de i filmerna som Superman och alla de andra. Men i vardagen så är inte riktigt hjältarna så. Våra vänner kan ibland vara lite som hjältar i vardagen. De kan finnas där om vi behöver hjälp. Men de kan också såra oss så att vi har svårt att lita på de. Då finns det en hjälte som alltid är där. Det är Jesus. Han finns alltid där för oss och hjälper oss. Han dog för oss för att visa sin kärlek. Han räddade oss genom sin död och då han uppstod. Han räddade oss från synden. Han sträckte ut sin hand för att vi skulle kunna ta den, och valet är vårat om vi vill ha Jesus som våran hjälte. Jag i alla fall säger Ja till Jesus.
 
 
Ibland går man igenom svåra personer, man tror att man inte duger, kanske för att någon har sagt något man kan ha tagit på fel sätt, eller att någon har snackat skit om en, eller att man har haft det jobbigt på något sätt när man växte upp. Man kanske bara vill ge upp allt. Men Gud vill att vi kämpar vidare. Han lyfter upp oss i sin famn och tröstar oss, Han torkar bort alla tårar. Han tänker att vi duger. Hos honom får vi vara. Han vill att vi ska vara precis dem vi är. Han lyser över oss. Han vill att vi ska vara med honom. Om du vill så är du välkommen. Han vill att du ska vilja vara med honom, men han tänker inte tvinga dig.
 
Jesus älskar er.
Kram Anna

Kärleken

Love is patient, love is kind and is not jealous; love does not brag and is not arrogant, does not act unbecomingly; it does not seek its own, is not provoked, does not take into account a wrong suffered, does not rejoice in unrighteousness, but rejoices with the truth; bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. 1 Corinthians 13:4-7 
(Om du vill kolla det på svenska 1a Korinterbrevet 13:4-7)
 
Ja kärleken är tålmodig, och sann. Ibland kanske man tror att man har funnit någon som är den rätta när man är väldigt ung kanske i tonåren för att båda verkar seriösa, men det är ofta som det inte är så. Tyvärr tar många sådana förhållanden ofta slut inom en viss tid, och en eller båda blir sårad. Och ofta bryts deras kontakt, vilket kan vara synd, för att det är jobbigt att förlora vänner. Det finns vissa få som klarar det livet ut med kärleken med en man träffade som ungdom. Det kan ibland vara bra att vänta med ett förhållande så att man inte bara rusar in i ett för att man inte vill vara en av de som är ensam. Många unga tror att det är coolt att ha varit tillsammans med många.
 
Men Gud har en plan, en som det är meningen att vi ska träffa och bli kär i. Men vi kan behöva vänta. Det spelar inge  roll om man har varit ihop med noll eller flera stycken som tonåring. När man blir lite äldre så kommer man se vad Gud har för plan. Vissa gifter sig fel med någon som inte är bra för de, eller av fel anledning och då kan deras äktenskap bli svårare att ha kvar. Jag tycker att det är synd att det händer. Och många skiljer sig av ibland fel anledning. Gud vill att vi ska ha ett äktenskap livet ut. Med en som man älskar som älskar en tillbaka. Kärleken måste vara tålmodig. Vissa gånger känns det tungt. Men vi behöver kämpa vidare och ge det ny näring och ge det tid. Det är inte meningen att man bara ska gifta sig och va med om de bra stunderna. När man gifter sig så är det både i det lätta och det svåra, hälsa och sjukdom. Så man ska inte ge upp hoppet när det känns som allt går åt skogen. Enda gången jag tycker att man kan skilja sig är om man blir misshandlad eller har någon riktigt elaking till partner. Men Gud vill att vi ska vänta på den han har valt ut så behöver det inte bli så.
 
Jesus älskar er och vill erat bästa.
Kram Anna

Gå på vatten

I bibeln står det att Jesus gick på vattnet när han hade varit uppe på ett berg och bett och lärjungarna var mitt ute på en sjö.
 
Det är många som tänker att man inte kan gå på vattnet men om Jesus kunde så borde vi kunna göra. Jesus sa faktiskt att vi skulle kunna göra saker som han gjorde och större saker. Så då borde vi också kunna göra det. Men det kanske inte är så lätt.
 
Men ibland kan gå på vattnet också betyda att göra något som verkar helt omöjligt. Men om man gör det i tro så kommer stora saker att ske. Om man tror på Jesus och vad han kan göra så kommer det att kunna ske stora saker. Troligen inte som vi tänker oss, för det gör det inte så ofta.
 
Man måste våga ge sig ut på vattnet och kolla på Jesus för att man ska kunna se något. Utan Jesus så är det omöjligt att göra något eftersom att vi inte gör det i oss själva utan det är Jesus som gör det genom oss.
 
Ha en underbar dag!!!
Kram Anna

Att höra Guds röst

Att höra Guds röst är inte alltid så enkelt. Man måste vara ganska uppmärksam ibland. Det kan komma som en tanke, det kan komma som en lugn andning eller hur man nu ska förklara det, men som en stilla vind kanske man kan säga, vissa gånger är det helt klart och man vet det här är Gud, andra gånger är det lite mer oklart men man måste ibland våga sig ut och prova. Ibland får man saker som passar en själv, men ofta får man saker som är till andra, som profetiska ord eller kunskapens ord, om saker man inte kan veta något om, till exempel att det är någon som har ont på ett ställe och att Gud vill hela den och massa annat också. Gud väljer lite oftare att säga saker genom andra människor till en.
 
Men Gud har sjukt många fler sätt att tala på. Han kan tala genom musik och sånger. Genom olika texter. Ibland när vi hör en sång eller läser en text så kan vi bli djupt berörda för att vi känner att det talade till oss, och då kan Gud ha på något vis hjälpt oss att hitta den för att han vet vad vi behöver.
 
Gud har sån rolig humor för ibland talar han på sånna vis som vi absolut inte tror. Vi kan få ord som vi känner att vi ska säga som låter jättekonstiga för oss, men om vi vågar säga de så kan det va någon som behöver höra det som kanske har tvivlat på om Gud finns som kan få svar på att han faktiskt finns.
 
Det finns så sjukt mycket mer man skulle kunna säga, men då skulle det bli en hel predikan.
Hoppas ni har en bra dag och en skön sommar.
 
Kram Anna

Profeterna

Res dig, stråla i ljus! Ditt ljus är här, Herrens härlighet går upp över dig. Jorden är höljd i mörker, töcken omger folken, men över dig ska Herren stråla, över dig ska hans härlighet visa sig (Jesaja 60:1-2)
 
Ty jag är med dig, säger Herren, och jag skall rädda dig (Jeremia 30:11)
 
Jag skall själv valla mina får och låta dem komma till ro, säger Herren Gud. Jag skall leta efter de vilsegångna och hämta hem de bortsprungna, jag skall förbinda de skadade, hjälpa de sjuka och se till de starka och välmående. Jag skall valla dem på det rätta sättet (Hesekiel 34:15-16)
 
De här tre bibelorden är från tre böcker i bibeln från gamla testamentet. Alla tre har något gemensamt, Jesaja, Jeremia och Hesekiel alla tre var profeter. De sa mycket om vad som skulle hända och att Jesus skulle komma och vad som skulle hända med honom. De sa även mycket som vi kan relatera till idag och ta till oss. Många känner sig vilsna och bortsprungna, men Gud vill leda de rätt om de ber honom om det. Om man sträcker ut handen till honom så tar han den och drar upp oss från djupet in till sin famn och ljuset.
 
Gud lyser över de som vill tillhöra honom och han lämnar de aldrig. Han tänker inte tvinga någon att komma till honom men han ger oss ett val. Om vi vill följa honom så kommer han att hjälpa oss. Men ibland även om vi kanske inte har sagt ja till honom så kan han hjälpa oss, ibland så kanske vi har bett utan att vi tror och sen tror vi att allt bara löste sig av sig själv även om Gud hade ett finger i det hela. Gud vill rädda oss, men vi måste låta oss bli räddade.
 
Hoppas verkligen ni har en underbar sommar!!!
Kram Anna

Hejdå!

 
Nu sitter jag antagligen i bilen på väg till Nyköping och sedan vidare till Irland, så nu tar Anna över! 
Hoppas ni har haft en bra midsommar! 
 

Gud hör bön

I helgen som var så var jag ledare på ett läger för barn, och under de dagarna så hade jag fått jätteont i mina axlar. Jag vet inte riktigt varför. I måndags eller i tisdags så frågade jag några om de kunde be för mina axlar, och det gjorde dem. När jag vaknade morgonen efter så var mina axlar mycket bättre. Det tycker jag var mäktigt. Gud svarar på bön på så olika sätt.
 
Det står i bibeln i Matteusevangeliet 7:7 "Be, så ska ni få. Sök, så ska ni finna. Bulta, så ska dörren öppnas." Det är lite så när vi ber om helanden, om vi ber så kommer vi få det på ett eller annat sätt. Jesus sa även att om vi ber om något och tror att vi har fått det så kommer det att komma. Så om vi ber och tror att vi blir helade så kommer vi bli det, men kanske inte som vi tror. Vissa gånger blir vi helade så att vi verkligen känner att det händer något, andra gånger verkar Gud på en längre tid och då märker vi inte riktigt att det händer så mycket, men när man tänker på det så har man blivit helad.
 
I Apostlagärningarna 26:8 står det "Varför anser man det otroligt bland er att Gud uppväcker döda?" Jag känner så här, varför skulle det vara konstigt att Gud kan det. Han kan ju hela oss från alla möjliga skador och sjukdomar. Många blir förvånade även då, men välkommen till det normala hos Jesus. Det är inte så att man går runt själv och alltid ser sådant. Men när man är med Jesus så kan man se vad som helst så jag tycker inte att det blir så konstigt alls. Många kristna har även svårt att tro på det, men Jesus sa att vi inte behöver så mycket tro för att det ska kunna hända något. Om vi bara har tro så stort som ett senapskorn, som är ett jättelitet frö, så kan vi flytta berg. Vi gör det mesta för svårt för oss. Egentligen är evangeliet lättare än vad vi tänker. Vi tänker att det är så komplicerat, men vi måste tänka som barn för att vi ska kunna förstå det.
 
Hoppas ni har en underbar dag!! Jesus älskar er så galet mycket!!!!!
Kram Anna

Berätta om Jesus!

Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv. (john 3:16)

fattar du? Gud älskar oss så mycket att han gav Jesus, sin enda son till den hemska världen för att ge oss befrielse, för att leda oss till den rätta vägen. Världen var hemsk, och är hemsk, och det ser Gud, så han skickade sin son för att lära oss människor hur man uppgör sig. Den vägen som är sann och som är livet är genom Fadern,  Jesus sade till honom: "Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." (John 14:6)

Så Jesus är vägen, sanningen och livet! Och en sak till, om vi vet det, varför ska vi inte berätta det för andra? Varför ska vi inte berätta för andra om denna man? Detta är vägen, då måste andra få veta det! Är det inte lite själviskt om vi inte berättar det? 
Det är vår uppgift, att berätta om Jesus för folk som inte känner den mannen. Det är vår uppgift att göra folk till lärjungar. Skit i de som skrattar, gör det för Jesus! Om Jesus är vägen och sanningen och livet, varför ska vi bry oss då om de som skrattar och tycker vi är fåniga? det är ju de som gör fel! 
 
I de här bibelorden ser man ett samanhang. Det står i de båda att man kommer till Fadern genom Jesus. Och när vi kommer till Fadern, när vi tror på sonen, då har vi evigt liv. Då ser jag en till sak: varför ska vi inte berätta det?! Säg en sak varför vi inte ska berätta om Jesus? Det går inte. 
 
 

Livets Kraft Är Kärlek

Hej alla härliga människor.
För ett halvår sedan ungefär, alltså över nyårs helgen 28/12 2012 -1/1 2013, så var jag på ett ungdomsläger som hette Livskraft, det var ett galet bra läger. Det va andra gången jag va på det över nyår. När jag var på väg dit var jag både lite trött och hade lite små jobbigt, men jag var även jätte taggad på att vara där. Så fort jag kom fram och in i huset där det skulle äga rum blev jag ännu mer taggad. Jag ville se vad Gud skulle göra i mitt liv under den helgen.
 
Jag blev verkligen "slagen" av Guds kraft när jag kom dit. Jag kände hur det var öppet mellan himmlen och jorden. Det var lätt att kommunicera med Gud, mycket lättare än vanligt i alla fall. Det var lätt att höra Herrens röst. Jag fick flera gånger upp profetiska ord till folk, profetiska ord är när man hör något från Gud som man själv inte kan veta om någon och det kan vara något som håller på att byggas upp hos någon.
 
Under varje möte blev jag väldigt berörd av Guds kärlek. Ett möte blev jag så berörd att jag var nära att börja gråta, och jag gråter nästan aldrig. Jag fick se mycket av vad Gud ville. När jag var där sa Gud till mig att det var på väg en väckelse över Sverige, speciellt över Norrland, att den skulle börja här i Norrland och sen sprida sig söder ut. Det var några ledare som bodde/bor Vilhelmina där och när jag såg en av de en gång kände jag bara hur de skulle få se en väckelse där i Vilhelmina.
 
Inför sista kvällsmötet så blev jag frågad att vara med i förbönsteamet och be för folk. Vi stod två och två och bad för de som kom till oss och ville ha bön. Den första som kom till mig och den jag bad med kom för att be en frälsningsbön, alltså att den ville ha hjälp att be om att bli kristen och få in Jesus i sitt liv, jag tyckte att det var så sjukt mäktigt. Jag trodde inte att det skulle hända att någon skulle komma till mig och fråga om jag kunde be frälsningsbön med den. Det kom flera andra som ville ha förbön för olika saker, och till alla av de fick jag olika ord. Jag kände verkligen hur god Gud är.
 
Gud har sån oändlig kärlek för oss så det går inte att beskriva. Han älskar er jättemycket.
 
Hoppas ni får en underbar dag!
Kram Anna

Holding on to something

"Frodo: I can't do this, Sam. 
Sam: I know. It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger, they were. And sometimes you didn't want to know the end. Because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it's only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn't. They kept going. Because they were holding on to something. 
Frodo: What are we holding onto, Sam? 
Sam: That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for."
 
Det här är en del från Lord of the Rings; Two Towers (svenska Sagan om de två Tornen), det är en av mina favorit filmer, det är alla Sagan om Ringen filmerna. Den här delen av filmen som står här ovan är nog en av de delar jag alltid blir lika rörd av, det är då Sam och Frodo har blivit tagna till Osgiliath av Faramir när de var på väg mot Mordor och fick en liten omväg. Frodo känner att han vill ge upp men Sam tänker inte låta honom göra det.
 
Jag kan se ett litet samanhang med bibeln och världen idag här. Det är lite som vårat liv idag, det kommer mörka delar av livet men de måste passera för att det kommer en ny tid. Vi kanske känner oss för små för att förstå varför något dåligt måste hända, och varför det händer just oss eller just den personen det drabbar. Men det är först efteråt vi kanske kan förstå av det. De som drabbas av svårigheter har ett val att ge upp och skita i det, vissa väljer att till och med ta livet av sig när de inte mår bra, de har många chanser att "vända om", men de finns de som inte gör det, de fortsätter att kämpa för att leva. För att de har något som de håller fast vid. Som Sam säger att det finns något bra som är värt att kämpa för. Jag tror att det är det som är värt att kämpa för här är Jesus, att folk ska få se hans kärlek genom oss. Jesus dog på ett kors för oss för att vi skulle få leva och få vara med honom. Nu kan vi antingen välja att skitia i allt och ge upp där allt känns hopplöst, eller så kan man rikta blicken uppåt och se ljuset som kommer från himmlen.
 
Ni är underbara, ni förtjänar att leva och känna er älskade, om världen inte visar er det så finns det en som gör det. Det är Jesus. Vänd er till Honom. Om ni inte har nån motivation att göra det, försök göra det i alla fall en gång för min skull. Ni kommer inte att ångra er, jag lovar.
 
Jesus älskar er jätte-super-duper-mega-dunder-mycket.
 
Kram Anna.

Var inte orolig

Som Anna skrev tidigare så svarar Gud inte alltid som vi har tänkt oss. Jag har varit med om att Jag har bett om något och sedan får jag någonting annat. Men det man måste komma ihåg är att Jesus känner dig jättebra och han vet ditt bästa, därför behöver man inte vara orolig. Om man vet att Jesus älskar en så, och vet att han inte vill oss illa, behöver vi då vara oroliga? Ibland kan jag tycka att livet är tugnt, jag kan till och med tycka att min tro på Jesus kan vara tugnt ibland. När jag liksom ska dela ut biblar på skolan och jag vet att vi kommer sitta hos rektorn någon timme senare så brukar jag tänka: varför ska jag inte dela ut de här biblarna? Varför ska folk inte få höra om Jesus? äsch, strunta i rektorn, jag gör detta för Jesus!
Jag gör detta för Jesus.
livet blir så mycket enklare om man lägger allt i Jesus händer och litar på honom. Det man gör i sitt liv gör man för Jesus, för att andra ska få lära känna Jesus. Det är en lättande tanke!:D

Under kan tydligen ske

Hej allihop!
Jag heter Anna och är gästbloggare här på Evelinas blogg. Jag kommer vara här och skria lite medan Evelina är borta, och jag känner att det kan vara lite små bra att kanske börja nu även om hon inte har åkt ännu. Jag är snart 17 år och är kristen. Jag har varit kristen sedan jag var liten. Men när jag var liten så såg jag inte så mycket hända av saker Jesus ville göra, eller jag tänkte inte på det. Men för några år sedan när jag var 11 år skulle fylla 12 tror jag så började mer saker hända i mitt liv.
 
Det året var jag på en konferens i Uppsala som hette "Taking Healing to The Streets". Det var en konferens där vi först på för middagen hade en form av föreläsning i en timme, och på eftermiddagen kring 14:00~16:00 så gick vi ut på gatorna och hade med oss stolar och en skyllt där det stod "Gratis bön" har jag för mig. Folk som gick förbi fick om de ville sätta sig på en stol så bad vi minst två stycken för en person på en stol. En kvinna som satte sig ville be för att hon skulle få ett jobb, en tid senare fick vi höra att hon hade fått det jobb hon ville ha. En man vi bad för hade en allvarlig vipplers skada och hade jätteont i ryggen. När vi bad för han kände en som också bad för honom att hans ben var olika längd, och när vi mätte så skillde det sig minst en decimeter. Vi bad att benet skulle växa ut och det gjorde det mitt framför våra ögon. Det var sjukt mäktigt. Vi såg många andra helanden och andra böner som blev besvarade.
 
Det är inte alltid Gud svarar på våra böner som vi tänker att han ska svara, han vet vad som är bäst för oss och han kommer att hjälpa oss. Det är inte alltid man blir fullt helad när man ber, vissa gånger sker det fullständigt helad på en gång, andra gånger blir man lite helad och blir mer helad senare, ibland kanske man inte känner så mycket när man är där men kan känna det när man går därifrån eller kommer hem eller en tid senare, och ibland märks inget alls, men man ska aldrig ge upp att fortsätta be. 
 
Han är så sjukt underbar. Prova be till Honom så ska ni få se stora ting hända.

Info

I sommar ska jag fara till Irland den 22 juni till 1 juli. Sedan den 10 juli drar jag på konfaläger (!) och kommer hem från det den 4 augusti, men trött är jag nog xD
Eftersom att jag är typ borta halva sommarlovet har jag anlitat en gästbloggare vid namn Anna. Hon har många efarenheter om kristen tro. Förra året var jag ute efter en ungdomsgrupp så då tog hon med mig över hela stan (kändes det som) för att hitta en som passar. Hon är en glad person som hälsar på alla, men framför allt har hon är kärlek till Jesus som är stor! Det märker man verkligen! Jag har känt henne ganska länge, våra föräldrar har varit kompisar länge. 
Så snart finns det en kategori som heter "gästbloggare".
Välkommen Anna!
 
Jag kommer även vara i stugan en hel del i sommar, så mycket bloggning från mig blir det inte riktigt. Men då och då kommer det nog! 
Ha det bra! Jesus älskar dig sååå mycket! 

Jesus lyser igenom

Sommar, snart sommarlov!!! Taggar! i sommar kommer det dock inte bli så mycket bloggning, jag ska vara borta ganska mycket. Bland annat ska jag på konfaläger! Vi får se om kag anlitar någon gästbloggare, vore kanske lite kul med nya tankar;) vi får se. 
 
en annna sak: har ni tänkt på hur man ska nå fram till folk som inte känner Jesus? Jag tror att Jesus skiner igenom dig, man liksom ser på ett eller annat sätt att man har Den Helige Anden i aig, eller vad tror du? Jag tror att bär jag går på stan, till skolan, är på skolan eller jobbet, när jag handlar osv så ser man att en person har den helige anden i sig, man kanske inte ser det bokstavligen talat, men på mågot sätt. När du är snäll och omtänksam då lyser Jesus gebom det! Tänk på det ett tag!

Fråga

Jag vet att det är ett sent svar, jag har svarat på kommenatren i kommentarsfältet, men jag skriver svaret här också:)
 
Svar: De här bilderna hittar jag oftast på en facebooksida som heter "Jesus Loves You" och "I Bet Jesus Can Break The Record For Most Fans". Jag hittar också en del på olika instagramkonton. Det finns hur mycket som helst! Några instagram är tex "_savedbygod_", "god_is_not_dead" och "jesus_loves_you" 
 
Ha det bra!!!
 

Träna!

Det är en sak folk ibland inte förstår. Ibland säger folk att man har bett att man ska till exempel hitta en cykel för en billig peng. Sedan tror denna person att det ska bara komma sådär, liksom att det faller från himlen. Men jag tror att vi människor måste ta egna initiativ också. Om vi vill ha en cykel för en billig peng kanske man måste söka efter det också, kolla kanske på blogget mm. Man kan inte tro att det ska bara komma. 
Ett annat exempel är när man ber att man ska hitta sin kärlek och man tror att det bara ska komma. Nästan att kärleken ska stå där vid dörren nästa dag. Om man bara sitter i sin lägenthet hela dagarna, är det logiskt då att  man kommer hitta kärleken? Nej, det funkar inte riktigt så. Men om du går ut, träffar folk, då kan du hitta någon. Då kan du få bönesvar. 
Det finns också folk som ber om gåvor. Till exempel att man ska kunna tungotal. När man ber kanske man tror att man plötsligt ska få det där tungotalet. För en del funkar det, men inte riktigt. Man måste träna, och så är det med många gåvor. Om man har en gåva att berätta om Jesus så måste man träna på det för att bli bättre och bättre. För att bli modigare och modigare. Du fattar. Man måste träna. Självklart måste man be! Annars funkar det inte. Men du måste försöka också, träna lite. Till slut kommer det funka! Om man har gåvan att be för folk , även då måste man träna. Börja träna på dina vänner, sedan börja be för de på kyrkan. Till slut kanske man har tillräckligt mycket med mod för att gå ut på stan. Men man måste träna! Så tänkt på det, träna, träna, träna. Det är så man bli framgångsrik, och så är det med allt! 

We Just Love You, God

 

Spännande

Om ni har kollat på nyheterna jag länkade till så säger de att på fredag, den 7/6, kommer kommunen berätta vad de har gjort eller ska göra i denna situation. Jag har inte fått reda på mer än de här nyheterna, så jag vet lika mycket som ni. Men det ska bli spännande vad som händet! Äntligen händer det saker! Jesus, vi ber att vi ska få kunna ha denna kistna skolgrupp och att alla andrs kristna skolgrupper också ska få. Vi ber att rektprerna ska öppna sina ögon och se det som en positiv sak att ha en kristen skolgrupp på sin skola. Jesus, tack för alla rektorer som har sagt ja till kristna skolgrupper! Tack! 

Det är på TV!

HÄÄÄÄÄÄÄR!!!
Spola fram till 1.40.

Be!!

Som jag skrev i förra inlägget. Det behövs bön för Sjöfruskolan! Just nu håller det på med en andlig kamp mellan onda och goda. Det ända vi kan göra är att be och följa via nyheterna. Jag kommer lägga ut allt media som kan hittas bland detta, so don't worry:P 
Jag har berättat på denna blogg om hur jag startade den kristna skolgruppen. Det var i mars förra året. Jag har många goda minnen, men även inte så roliga. Jag har suttit mycket hos rektorn och samtalat, uttryckt min åsikt och argumenterat. Men ingenting har funkat. Även mina föräldrar har varit i kontakt med rekotrn, men ett nej därifrån också. Så det ända vi kunde göra, och det bästa, var att anmäla skolan. Så nu har det kommit ut i media, och det har även varit på västerbottens nytt, p4, radio. 
Men be snälla du!  Jesus lyssnar och han har en plan för detta! Tack i förhand! 

Böneämne!

Bön skulle uppskattas!! LÄNK
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype