Tillbaka!

Yes! Nu är jag tillbaka från ett helt galet läger! Mycket lovsång, och den var super, och bön! Några blev helade, jag hade en "profetisk dröm". haha. Var med och bad för några, som var härligt. Ja, taggar nästa sommar! Tipsar er verkligen att fara på Kingdom Camp! Det är super! Det finns en blogg där det är en kille som bloggar om kingdom bland annat. CHACKA, CHACKA!<----- Där ser du också hela gänget. Vi ses!

Kingdom Camp

Hejsan igen!:D
Har glömt att berätta att på måndag sticker jag till Kingdom Camp! Är det någon som ska dit? Men det är ett familjläger som är kristet. Det är internationelt, så det kommer att bli kuuul! Hoppas också på bra lovsång! Men detta innebär också att det inte blir så jättemycket uppdatering. Jag är borta i en vecka. Så den 28 kommer jag hem:) kanske blir mer uppdatering då! Men jag taggar verkligen! Jesus älskar dig hur mycket spm helst! Ditt liv är så värdefullt!!!! Hejdå så länge!!!

Förföljda

Hejsan!
Nu tänker jag på de som är förföljda. I Sverige har vi det så bra så att vi blir inte förföljda. Men om du tex tittar i Pakestan, eller i nordkorea. I nordkorea är det så hemst. Det är värst där. De lär sig i skolan att om man ser en person med den svarta boken (bibeln) så skan man ge boken till sin lärare och sedan meddelar läraren antagligen till polisen och de dödar den perosnen. Alltså, de lär ut sina elever där att man ska inte ha en bibel hemma. De lär ut att det är fel på kristna, alla borde dö. De är så hemskt. Jag skulle tänka mig att det är så i andra länder än i nordkore bara. Men det är så bra i Sverige, för där förföljs vi inte. Men jag tycker att vi ska be och tänka på de som vill komma till sverige bara för att de vill ha kvar sin tro. Jag vet en som har blivit dödsdömd bara för att den är kristen. Alltså de täbker döda den personen. Men han flydde till Sverige. Och här bor han ännu:) Det är ju braaa!!:D Men be för de utsatta! 
Ha det bra! Uttnyttja at du bor i Sverige så att du kan prata om Jesus här. Uttnyttja det så att fler får höra att han är värd tusen tusen oändliget, ja, listan blir lååång:D men ha det brraaa!

Det viktigaste är GRATIS!

Hejsan alla glaaaada!
Nu sitter jag här i min säng och latar mig framför datorn... Men egentligen varför måste man hålla på med datorer, mobiler, tv-apparater osv? Allt kostar ju! Kolla dig runt i ditt rum där du sitter. Finns det någoot i rummet som INTE har kostat något? Jag menar, du kanske inte har betalat det, men det kostar fortfarande. Men Gud har varit så himla smart, att det viktigaste här i livet är GRATIS! Kärlek, naturen, alla blommor, vatten, luft, solen, JESUS. Det är gratis!!!!!!!!!!!!! Helt gratis! Man kanske måste underhålla sig, men det viktiga finns framför dina ögon! Så istället för att sitt här och lata sig, gå ut och hitta på något!!:D 
Ha det så gött!!! Jesus älskar dig!
 

Drömmar

Hejsan!
Är det bara jag som brukar få drömmar? Okej, nästan alla drömmer. Men jag drömmer sådant jag tror jag tror kommer från Gud. Gud pratar med mig genom drömmar. Så varje gång jag drömmer brukar jag skriva upp de i en bok. För det första så kan du kolla med andra drömmar då om de händer ihop. Men det är ju också kul att spara:) Ett ganska bra tips att skriva ner drömmar!:)
Som sagt så är jag inte så jättebra på att uppdatera. Men det trillar dit något lite då och då. Det kommer att bli bättre uppdatering när skolan är igong igen. Då kan jag ju skriva on JLY-gruppen också!
Men ha det gött!
Bless!

Negativa personer.

Hejsan!!
Kom hem för ganska länge sedan, men har inte orkat blogga + att jag har inte suttit framför datorn;) Det har ju varit så fint väder här:) 
Men när jag var i Lule så var det en predikan som jag fastnade för. Prästen berättade om att om en person bara ser negativa saker framför sig och med sig. Då ska man inte hacka på den personen att den måste bli bättre. För då känner den personen att det är bara fel på den personen och h*n gör inget rätt. Den ser bara negativa saker. om alla går emot h*n, då mår man inte direkt bra. Tillslut kan det likna mobbing. Så om den bara trycker ner sig själv, ignorera h*n. Eller kanske inte ignorera, men inte hacka på den personen. Inte säga att den gör fel hela tiden. För då drar den bara sig undan, och det är inte kul. Så tänk på det:)
.
I alla fall TAGGAR, TAGGAR TILL SKOLAN BÖRJAR! Kanske inte till lektionerna börjar, men till JLY-gruppen börjar igen! Har flera ideer och jag vill bara be på skolan! Om ni har ideer så får niu gärna kommentera! Skulle vara kul!!! Ni får gärna be för gruppen. För att det behöver vi! Just nu är vi bara två stycken, men fler ska vi bli. Mitt mål med denna grupp är att så många som möjligt ska bli kristna!:) Det kommer att bli jätteintressant. Dessutom har vi ju också rektorn... Men det kommer att ordna sig, vi får be för hon också:) Aja, nu ska jag göra något annat än att sitta här...;) Inte lika fint väder idag, men värmen är här fortfarande:) Dessutom ska vi se på nya "Spiderman"!  Och imorgon ska min familj skaffa hund:D Så imorgon kommer han! LÄÄÄNGTAR! och på fredag fyller jag år... haha;) Men jag kanske inte bloggar så mycket i veckan eftersom att det händer rätt så mycket. Men det kanske kommer något nytt inlägg, det får vi se! Men vi ses! Jesus älskar dig! Bless You! 

present

Hejsansvejsan!
Nu är jag i Luleå. Min kompis har konfirmerat sig. Blev nöjd med presenten jag gav henne, hoppas hon också blev det:) Men jag kommer hem i veckan, och då blir det en litet längre och intressantare inlägg!
Detta gav jag henne i konfirmationspresent:
 
Jag gav henne alla mina favoritlovsånger på två skivor! Det var ganska lätt att göra och kul! Men det var ganska svårt att välja ut alla lovsånger...;) Detta gav jag till min kompis Emma också för ett litet tag sedan när hon konfirmerade sig:D
Sköt om dig! Bless you!
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype