Lovsång:P

Just nu så pluggar jag gärnet till ett prov imorgon. Men jag tror det kommer gå bra:P Hoppas, hoppas!:D 
Jag tänkte lägga lite musik här på bloggen. Lovsång är det då. Tänker att det är roligt med lite nya/gamla låtar här:P 
Tycker den här låten är så himla najjsig! Gillar den så mycket!<3
 
Tycker den här är också härlig! Alltså, alla lovsånger är härliga, så vad ska man säga?!;)
 
Jag vet inte hur många gånger jag har lagt upp den här låten, men den är så underbar! ÄLSKAR DEN!
 
Den här känner nog ganska många igen, eller? Men visst är den bra?!
 
Det här är inte riktigt en lovsång, eller? Nä, men det är narnia i alla fall, ahhaa:P De är ett kristet band, så de sjunger om Jesus om man säger så. Men jag tycker den låten har ett budskap. Alltså, kolla bara titeln "This is home" Man känner sig hemma hos Jesus! 
Ha det så bra nuuu!!!!<3

Bibelverser

Hejhej!
Igårkväll läste jag bibeln. Jag älskar att läsa bibeln. Jag liksom bara bläddrar och läser det som ser och verkar intreassant. Då hittade jag ett bibelvers från markusevangeliet 11.24. Såhär står det: "Därför säger jag er: tro att ni skall få allt det ni ber om i er bön, då blir det så." Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Men jag tror att det betyder att det man ber om, det kommer bli så förr eller senare. Bibeln går inte riktigt att förstå allt som står där, men då skulle vi ju inte behöva fråga Gud, utan då skulle alla svar stå i bibeln och det skulle få sina konsikvenser. Så det är ganska bra att vi inte förstår allt. 
Sedan när Ny Generation var hos oss, (i fredags) så hade de ett bibelord till oss. Det varifrån Jeaja 55:10-11. såhär står det: "Liksom regn och snö faller från himlen och inte vänder tillbaka dit utan vattnar jorden, får den att grönska och bära frukt, och ger säd att så och bröd att äta, så är det med ordet som kommer från min mun: det vänder inte fruktlöst tillbaka utan gör det jag vill och utför mitt upppdrag."
Alltså, regn och snö faller inte ner på jorden utan att ha gjort någon nytta här på jorden. Liksom Jesus ord. om vi snackar om Jesus med våra kompisar och vänner så kommer de orden inte försvinna förän de har berört någon. ordet kanske ligger och gror någonstans i hjärtat. Jag redovisade ju om kristendomen för klassen. Folk kanske inte blir kristna direkt, men när de hör samma sak igen som jag snackade om så kanske de känner igen det och då måste de ta reda på vad det är. De har de här orden jag pratade om i hjärnan, fast de är inte medvetna om det, men det ligger där och gror. Och någon gång i deras liv kanske de får nytta av det jag redovisade om. Ganska intressant. Men alltså, Jesus ord försvinner inte utan ha berört någon, kanske inte berör orden just i samma sekund, men någon gång i tiden. 
Tycker att det är bra bibelverser, eller vad tycker ni?
Aja, ska gå ut, det är sååå fint väder! Bara typ 20 grader till så skulle det vara gött<3 Jaja, ha det så gött nu! Och be, Jesus lyssnar på er!

Det behövs Jesus!

Idag var Ny Generation hos oss! Det var kul:D Vi snackade lite om allting. 
Åhh jag lyssnade på en jättebra låt idag. den handlar inte om Jesus, men man skulle nästan tro det.
Lyssna på texten!
 Den är såå bra! Hahha, såg på en film där den här låten är bra. 
 Han/hon som är i det läget behöver verkligen Jesus. Den personen behöver kärlek som man bara kan hitta hos Jesus. Och det är så härligt att det finns sådan kärlek, och det tackar vi Gud för! För Jesus älskar dig hur mycket som helst!<3 Det är brar så!<333 ha det såå gött! (Det blev ett kort inlägg med en bra video xD)

VI DELADE UT BIBLAR!

Det var länge sedan jag bloggade, men det är kul att det är några som kollar in här lite då och då;)
Igår så delade vi ut biblar:D Det var askul! Vi slog i fyra biblar. Man såg en del som var halvt öppna med när de som hade öppnat presenten såg att det var en bok/bibel så tog de inte den utan lät den ligga kvar där den låg. Sedan såg jag min kompis sitta med en lärare. Då tänkte jag "Shit, nu äre kört. VI kommer inte få göra något mer!" Sedan såg jag min kompis springa till mig. Jag var förvånad. Och sedan sa hon "Hon (läraren) tog bibeln! Hon tackade mig och nu ska hon dricka kaffe och läsa!" och jag blev såååå glad! Så det är ingen som har sagt åt oss;D SÅ HIMLA GLAD! När jag slutade kollade jag lite här och var om man hitade en bibel. Jag hittade en. Alla andra biblar (3 stycken) har folk tagit! Det är sååå bra! Läraren kanske var i behov att läsa bibeln, inte vet jag. men hon är inte troende! Vi ska dela ut biblar två gånger per termin. Tror att det bli bra. Då blir det liksom lite speciellt. Sedan ska vi göra fler komplimanglappar och sätta upp:D Kommer bli asbra! Lääängtar till nästa gång:)
Så ser biblarna ut, förutom att det inte står "Bibel" på sidan xD

En underbar video:P

Hejsan!
Vill bara visa den här underbara videon! 
Alltså ni som gör sådant här, fortsätt!
På Båten snackade de mycket om det här. Man ska tänka på andra. Andra går först ibland. Det är också så himla kul att sprida glädje! Man kunde köpa sådana där kramtejpar där, men köpte dock ingen. Det finns att köpa på Ny Generations hemsida. Jag vill också ut på stan och sprida glädje! Visst är det härligt?!<3

Tips, tips:D

Hejsansvejsan!
alltså, det blir inte så jättemånga blogginlägg här. men ibland trillar det dit något:P
I alla fall, gissa vad jag gjorde i fredags?! jag köpte 20 biblar!!!!:D WOHOO! Vi ska dela ut de på skolan (ny generationsgruppen) och det kommer bli askul! Undra när de kommer? längtar tills vi ska dela ut de, kommer bli kul:P 
Idag hade vi NG-gruppen:D Det är alltid lika kul. Det är det man ser framemot i veckan;) Vi bad för personer på skolan. VI räknade upp alfabetet och sedan sa den andra personen stop. Då blev det typ F och då skulle man be för de som heter ett namn med F i början. Så det var kul! det känns verkligen bra när man ber för andra personer än de man brukar be för! det är fridfullt! Så be för dina vänner! Även de du inte umgås så himla mycket!
Sedan så har jag börjat med att be att Den Heliga Anden ska falla över alla i klassrummet när vi har lektion. Och jag har redan kännt Guds närvaro! Jag blir alltid pirrig i magen, och det blev jag på SO:n idag:D Det är en så härlig känsla! Så jag bad lite till, så där lite diskret och kände verkligen Guds närvaro. Hoppas fler också gjorde det;) Så det är också ett tips, be för att dina klasskamrater ska känna Guds närvaro och att Den Heliga Anden ska falla över alla. 
DELA OCKSÅ UT BIBLAR! DET ÄR GUDS ORD, DET ÄR HAN SJÄLV SOM HAR SAGT DE ORDEN!!!!!!<3 
Nu ska ni ha det så gött!!!

Jesus är med, så vad kan folk göra?

Hejsan:D
Alltså jag vet att det är svårt att stå upp för sin tro. Själv så har jag blivit kränkt och diskriminerad, men skit i det! Vad kan folk göra egentligen? Du har ju Jesus, så vad kan de göra? Gå fram till den där personen du tror att han/hon kommer att bli kristen, ge en bibel till din vän. Han/hon kommer bli glad. Ja, jag vet, lättare sagt än gjort. Jag vågar inte riktigt heller. Men egentligen är det bara att göra. Ge en bibel! Jag läste någonstans "Tror du att din kompis är lite intresseradav kristendomen? Tveka inte, utan ge en Bibel!" och där slog det mig. Det finns en person (hehhe, inga namn) i min klass om jag tror kommer att bli kristen. Och det är lite svårt, för denna person är en kille. Vi känner varandra inte riktigt bra, men jag har en känsla att han kommer att bli kristen. Jag ber för honom mycket och vill snacka med honom. Och då slog det mig, jag ska ge en bibel till honom. Han kommer bli glad, jag tror faktiskt det. Eftersom att jag haft den där känslan länge, så är den sann(!) men det svåra är hur. Hur ska jag våga? Hur ska jag fortsätta mer än att bara be? De frågorna har jag. Men att ge en bibel skulle bli svar på många frågor. Tveka inte utan ge en bibel! Det är Guds ord, det är han själv som har sagt det! 
Att stå upp för sin tro är svårt. Men försök att göra det! Folk kommer att fråga! Vad kan gå fel? JESUS ÄR MED DIG, VAD KAN FOLK GÖRA? De har inte den där självkänslan. De har inte tron. Det starkaste i mitt liv är tron. Jag vet inte vad jag skulle göra utan Jesus. Vem skulle jag vara? Jag skulle inte vara lika självsäker och så. Jesus är liksom en del av mig. Jesus är inte min religion, Jesus är min räddare, han är en del av mig. Jag skulle inte vara hel om jag inte honom i mitt liv. Att skrika "Jesus äger" på ett snöberg är härligt. Prova, det har jag gjort. Att ha en powerpoint på SO:n är också roligt, prova. Att vara frimodig, i Jesus namn, är jättehärligt! Att sitta hos rektorn för att man har affischerat där man inte får affischera. Jag gjorde allt i Jesu namn! Han är där hela tiden! Om du är glad, då blir alla andra också glad, jesus skiner igenom din glädje. Det tror man inte, men det gör han! Han har dig i din famn hela tiden, du behöver inte vara orolig! Han finns där!<3 Stå upp för din tro! Du kommer att vinna på det! Ge inte upp för att du sitter hos rektorn, ge inte upp för att du inte får din vilja igenom. Gud har tre svar på dina böner: Antingen ja, vänta eller du förtjänar bättre. Han har alltid kontroll. Så var inte orolig!
Ha det gött!!!

Bibeltexter:D

Hejsan:D
Jaa, nu så har vi haft NG-gruppen:D Och det var super:D Vi satte upp lapparna på speglarna på toaletterna där det står "vad snygg du är" eller "söta du" osv. Kommer bli intressant och se reaktionerna imorgon:P 
Ett bibelord jag har läst i veckan och tycker är bra. Det kommer från Psaltaren psalm 40 vers 2-4. "Stadigt förbidade jag HERREN, och han böjde sig till mig och hörde mitt rop.Han drog mig upp ur fördärvets grop, ur den djupa dyn; han ställde mina fötter på en klippa, han gjorde mina steg fasta; han lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud"
Gud hjälper oss när vi inte orkar mer. Ett hjälprop behövs bara, inte mer. Jesus hör och det kommer att bli bättre. Han hjälper oss upp, på fasta fötter. När vi ber om hjälp, så hjälper Gud på ett eller ett annat sätt. Men det kommer bli bra hur som helst! Vem som helst kan be till Gud. Vem som helst kan ropa till han. Det finns inga rätt eller fel, bara man gör det. Det känns så mycket bättre när man ha bett till han. Det är så befriande! 
Ett annat ord jag tycker är bra är från Hesekiel 36:26 "Jag skall ge er ett nytt hjärta och fylla er med en nya ande"
Det finns HOPP!!!! När vi är i det mörka finns det ändå hopp! JESUS ÄR MED OSS!!!
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype