JESUS LEVER!!!

Jesus lever!!!! Vet du varfö han dog? Vet du varfö han hängdes på korset? Han dog för dig, han dog för att han älskar dig så himla mycket!! Han dog för alla synder. (synder = misstag, dumma saker man har gjort). Man skull kunna likna med det så här: tänk dig att du har gjort något dumt. Tänk att su sitter i en rättegång. Sedan bestämmer man straffet, kanske att man får sitta i fångelse i fem år. Sedan säger dommaren att straffet är bestämt, men det är inte du som sätts i fängelse, utan instället sätter dommaren sig där. Så är det med Jesus. Vi människor har gjort sååå många dumma saker, sååå många misstag. Men Jesus älskar dig så mycket så han tar straffet i stället för att du straffas. Fattar du?! Han älskar dig sååååå mycket!! Det går knappt att föreställa sig. Jesus älskar oss trotts alla misstag vi har gjort. Han är där hela tiden. Han är en bästavän som finns där hela tiden! Det är inte alla som har en sådan vän! Han är en far som man kan prata med hela tidn och lyssnar på en!! 
 
hoppas ni har haft ett toppenpåsk!!! JESUS LEVER HURRA, HURRA!!

Umbrella, eller??

Vet, ännu en, men måååste!! 
Han gör en egen verson, en kristen verson, av Umbrella:) Så himla coolt!!
Här är texten:

I gave you my heart
In exchange for a brand new start
Lord, then you made me clean
And you set me apart
You see I was in the dark
But you're the bright and morning star
OH with your amazing grace
You keep a smile upon my face

[Chorus]
Because
When the son died
He didn't die forever
Put him in a tomb
And three days later
He died on a cross
And he rose again
Dip me in his blood
And washed away my sins
Sins, sins, eh, eh, ah
Thank the lord I'm born again gain gain
Ay ay, ay, ay
(Repeat)

Look, her daddy been gone
Her momma left when she was seven
'Cept for relatives she didn't know
Was there a heaven?
Wish I could grow wings and fly away from this place
That's what she told me, while wipeing tears from her face
But everytime you cry, the Lord feels your pain
So put a fist in the air, get ready for change
The race is not given to the swift or to the strong,
You got to endure, I'm telling you to hold on

(Chorus X2)~Times~

 
Älskar denna låt. Den handlar egentligen på tvivel, tvivel på Jesus. Men den är så himla bra! 

"Det är sant, varför ska vi inte dela med oss om det?"

Hej! Nu sitter jaag här, vid mobilen och skriver:) vi får se om der funkar:P
 
igår såg jag på ett program. Då sa en kvinna "det är sant, varför ska vi inte då dela med det?" Tycker att det är ganska bra sagt, varför inte liksom?! Varför ska vi inte berätta om Jesus? Det är ju sant... 
Jag vet att det kan vara läskigt ibland. jag vet att det nästan alltid är en röst som säger "gör det inte". Det är alltid en rädsla där. En rädsla som säger att alla kommer att tycka du är en tönt. Men man får lite på Gud, då går det Bäst. Men, jag vet att det är ganska svårt att lite på Gud. Och det vet Gud om. Han vet att vi tvekar ibland, men man får försöka att lita på honom, man ska inte låta sig dras tillbaka. Det är bara att göra. Skit i dem som tycker att du är töntig. Skit i dem som skrattar. Gör det för Jesus! På längden kommer det bli bäst. Det är så jag tänker ibland. Det känns lite läskigt nu. Men det gör inget, för jag vinner på det i längden!! Det är bara att tänka så! 
Vi kristnas uppdrag är att berätta om Jesus för andra som inte har hört talas om den mannen. Vi ska göra folk till lärjungar. 
Men det är så mycket som står i vägen för det i dagens samhälle. Folk tar droger, röker, relationsproblem osv. Det är så mycket annat folk ger uppmärksamhet till. Vi måste få den uppmärksamheten på Jesus! Om de tror att man blir lyckligare av droger, hur många miljoner gånger lyckligare blir man inte då hos Jesus? Allt är så mycket bättre hos Jesus, man får ut mycket mer om man har sagt ett Ja till honom. Men det vet inte Sveriges medborgare om idag. Och det måste vi ändra på!

Vår fader

Hej och förlåt för usel uppdatering... ska försöka att ändra på det :))
 
Ibland ligger jag på kvällarna och tänker. Jag tänker på allt. Det är liksom då jag får tid att tänka. Men ibland kan det vara jobbigt att tänka. Till slut kan jag inte somna, har du varit med om det? 
Även ibland har jag mardrömmar och vaknar mitt i natten och vågar knappt röra mig och jag tycker allt är läskigt. När detta brukar hända brukar jag be fadern vår. Då känner jag hur ina tankar rensas och liksom sorteras i min hjärna. Jag känner att all oro försvinner och det blir frid i mitt hjärta. Varje gång jag ber den bönen så blir det så. Det är en sådan häftig känsla! 

Vår Fader, du som är i himlen.
Låt ditt namn bli helgat.
Låt ditt rike komma.
Låt din vilja ske, på jorden så som i himlen.
Ge oss idag det bröd vi behöver.
Och förlåt oss våra skulder,
liksom vi har förlåtit dem som står i skuld till oss.
Och utsätt oss inte för prövning,
utan rädda oss från det onda.
Ditt är riket,
din är makten och äran,
i evighet.
Amen.

 Ett tips till er som inte riktigt kan konsentrera sig, eller som i mitt fall, inte kan somna ibland på kvällarna xD 

Idag på engelskan så hade en grupp redovisning om USA. Då kom religion upp. Han som redovisade berättade att om amerikaner inte går till sjukhus om de till exempel har blivit biten av en orm, utan de går till kyrkan. De litar på att Gud ska hela. 

Sedan kollade en på mig, jag log lite för mig själv, för jag vet ju om att folk blir helade! Det är så himla häftigt!! 

Men nu ska ni ha det så himla bra! Och våga lite på Jesus, han kan göra saker om du bara vågar lite på honom!! 

 
 

Kirk Franklin- Smile

 
Den här låten är så himla braaa!!
Den är gospel, det är så himla härligt! Man vill bara börja i en gospelkör och sjuuuunga!:D 

Delirious?; My Soul Sings

 
Härlig, härlig!!!!!!!! Hittade denna lovsång idag, hade ingen aning att denna lovsång fanns, visst är den underbar??!!

Delirious?

KOllade på denna video hela kvällen igår, det är så himla härligt!!!
 
Det är en hel konsert med Delirious?. Tyvärr har Delirious? lagt av nu. Men det finns så mycket på youtube så det är bara att söka xD
 

Lovsång som tilltalar mig

Just nu är jag helt inne på lovsång. Jag har varit det ganska länge, men nu är det liksom hela tiden. Jag kollar på videoklipp från youtube, jag lyssnar och lyssnar. 
När jag är i kyrkan saknar jag lovsången. lovsången där alla vågar släppa loss, tillbe Gud. Lovsången där man ser folk med utsträckta armar och stängda ögon, lovsången som man riktar 100% fokus på Jesus. I min kyrka, och säkert i flera många andra kyrkor, så sjunger man psalmer. Själv tycker jag att psalmer är ganska tråkigt. Man sjunger från en tjock, fet bok, och sedan är det liksom inte så mycket mer. Lovsång är så mycket mer än bara den där boken och truddelutten. 
Jag skriver och lägger ut många videoklipp på Jesus Culture. Men jag tycker att de är så himla bra! Både i musiken, bra musiker, mycket folk osv. Men framför allt ägnar de 100% på Jesus. Det är Jesus som är huvudpunkten. Alla som är där och lyssnar på Jesus Culture är inte bara där för att lyssna på bandet, de är där för att tillbe Jesus. Det tycker jag är så himla häftigt! 
Lovsång tilltalar mig väldigt mycket. Jag har ett brinnande hjärta för musik och Jesus. När jag lovsjunger så får jag ett möte med Gud, oftare än när jag sjunger psalmer. Psalmer tilltalar mig inte alls mycket som lovsång.
Jag lyssnade på en predikan av Kim Walker, som är med i Jesus Culture. Lovsång är inget om vi inte har Jesus. Då skulle det bara varit ljud. Men när vi har Jesus med i lovsången så händer det något med alla. Plötsligt vill vi bara lyfta våra händer (eller vad man nu gör när man tillber Jesus) och tillbe. Det händer något med atmosfären i lokalen. Vi vill inte bara stå där och lyssna på bandet, vi vill sjunga med och tillbe. När man hör folk jubla i lokalen, när man hör publiken jubla på Jesus Cultures album vet man att det är för att publiken älskar Jesus, de jublar för Jesus. De lyfter upp han, de tillber på ett helt annat sätt än vad vi är vana vid. 
Jag vill ha mer lovsång och "fritt" i Sveriges kyrkor. Det finns i en del kyrkor, men absolut inte alla. Jag tror detta kommer att locka ungdomar till kyrkan, för just nu är det inte kul i kyrkan.
Härligt, härligt! 
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype