WE ARE YOUNG AND FREE

 
PARTYYYYYYY!!
Älskar detta! Önskar att jag var där... Varför kan inte dagens kyrkor vara så här?!

Bethel Church

Det var länge sedan jag la upp lovsång, så här kommer lite lovsång som jag brukar lyssna på nu för tiden!
 
 
 
I am forever yours! 

Våga!

Hej hej allihopa!
Just nu har vi islam på SO-lektionerna. Så klart ramlar man in i kristendomen lite då och då. Folk kritiserar så himla mycket! Varför så och så? Hur kan kristendomen vara en kärleksreligion när man gjorde korståg? osvosv.
Här, när vi är i denna situation, måste vi stå upp för vår tro och inte tro att korstågen är det ända kristna gör! Vi måste sticka in med vår fot och berätta kristendomen idag.
Jag berättade faktiskt för en kille som kritiserar mycket varför Jesus dog på korset och uppstod. -Jo för hans skull. 
Då blev han lite tyst och mumlade nåt liknande "men jag behöver inte hjälp.."
När vi kristna står upp för vår tro så har vi svar till så mycket! Gud jobbar genom oss! Han ger oss ord som vi egentligen inte hade kunnat talat om vi inte hade han. Visst är det underbart?
Vi behöver inte vara rädda när vi berättar om vår tro. Jesus är med oss, han lämnar oss aldrig! Han finns där och ger oss de ord som behövs! 
Vi får så mycket svar och behöver inte vara rädda när folk kritiserar eller frågar ut oss. Våga stå upp och lita på att Gud kommer ge dig orden, för då kommer han ge de också! 
 
Ha det gött! Jesus älskar dig otroligt mycket! Kramisar! 
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype