Ett helande till

En till cool grej som har hänt här där jag är, är att en kille som är här har lidit av huvudverk i 27 år och på ett kvällsmöte fick en kille ett kunskapens ord om nån som hade problem med nacken och att de ville be för den som hade det och den gubben blev helad i nacken. Han fick för första gången på 27 år somna utan huvudverk och vakna utan det och han är helt helad.
 
Massa mer händer hela tiden och det tar en massa tid och skriva om det. Våra möten eller predikan på de har blivit filmade så jag kommer dela nåt av de senare när de är uppladade.
 
Jesus älskar er.
Kram
Anna

Några mirakel

Jag är på ett mäktigt läger.
 
Jag hade ont i axlarna tidigare. I måndas hade det kommit tillbaka igen och frågade om två kunde be för mig och det blev bättre, men igår blev det värre igen och då frågade en annan kille om han kunde be för mig och efter första gången vi bad blev det nästan helt bra och han sa att det va jättevarmt på min axel och vi bad en gång till och det blev helt bra. 
 
Senare kände jag att jag hade ont i foten och vi hade ett kvällsmöte här på lägret jag är på och det va förbön och barnen fick va med och be för alla som ville. Jag frågade en tjej om hon kunde be för min fot och hon bad lite kort och när jag ställde mig på den kändes det bättre.
 
Det va en som berättade att en tjej som va barnbarn till en på lägret hade hamnat i koma och låg på intensiven. Vi bad för henne och senare fick vi höra att hon blivit bättre. Sen att hon blivit ännu bättre och vaknat och ville äta. Gud är god.
 
Det händer massa mer bra detta är bara lite.
 
Jesus älskar er.
 
Kram
Anna

Calling on You

I could face a mountain But I could never climb alone I could start another day But how many, just don't know (Without You - Mötley Crüe)
 
You, You make my life complete You give me all I need You help me through and through I'm calling on you (Calling on You - Stryper)
 
Dream on, dream on, dream yourself until your dreams come true (Dream On - Aerosmith)
 
De här delarna är från tre sånger av många sim har betytt mycket för mig. Även fast det bara är Stryper av dessa som är klassat som ett krisret band. Men det de andra handlar om kan också tolkas på ett kristet sätt. Vi möter berg i våra liv på många sätt. Vi stöter på svåra tider. Vi kan gå in i de men vi kan inte klara av de själva. I de tiderna bär Jesus oss. Vi kan vakna långa dagar och möta dess svårigheter. Men utan Jesus blir det svårt.
 
Vi har många drömmar som vi vill ska hända. Men det blir inte alltid som vi tänkt oss. Men vi ska aldrig sluta dröma. För att det vi drömmer om kommer att hända på vissa sätt inte alltid som vi tror.
Vi måste be till Jesus och berätta för honom om allt vi drömmer om och alla våra önskningar så ska vi få det på hans sätt. 
 
Stryper som gjorde Calling On You och massa annat bra står för Salvation Through Redemption Yielding Peace, Encouragement and Righteousness och de har massa kristna budskap och vill visa på vem Jesus är. Precis som vi vill. På sitt sätt. Alla har olika sätt. Vi kan inte göra precis som de men vi kan på vårt sätt. 
 
Jesus älskar er!
Kram 
Anna

Mat åt fem tusen

Jesus hörde detta drog han sig undan och for över sjön till en öde trakt för att vara ensam. Men folket i städerna fick reda på det och följde efter honom till fots. När han steg i land fick han se en stor skara människor, och han fylldes av medlidande med dem och botade dem som var sjuka. På kvällen kom lärjungarna till honom och sade: "Trakten är öde och det har redan blivit sent. Låt folket gå härifrån, så att de kan köpa sig mat borta i byarna." Jesus svarade: "De behöver inte gå härifrån. Ge dem något att äta, ni själva." De sade: "Här har vi inte mer än fem bröd och två fiskar." — "Lämna dem till mig", svarade han. Han sade åt folket att slå sig ner i gräset, och han tog de fem bröden och de två fiskarna, såg upp mot himlen och läste tackbönen. Sedan bröt han bröden och gav dem till lärjungarna, och lärjungarna gav dem till folket. Alla åt och blev mätta, och man samlade ihop de överblivna bitarna, tolv fulla korgar. De som hade ätit var omkring fem tusen män, förutom kvinnor och barn.  Matt 14:13-21
 
Jag har inte skrivit på ett tag för att jag inte har haft något riktigt bra att skriva om. Men nu äntligen kommer det något mer.
 
Idag när jag var ute och fiskade började jag tänka på det här bibelstället. Mycket för att jag fick flera fiskar när jag kastade ut linan. Det gick bara några sekunder så hade jag en fisk på kroken flera av gångerna jag kastade. Och då kom jag på att tänka att när Jesus va med den stora folkmassan, som vi egentligen inte vet hur många det va eftersom kvinnor och barn inte var inräknade, och han gav mat åt alla. 
 
Det finns många sätt Jesus gör under på. Detta under är ganska mäktigt för att många av de var säkert trötta och hungriga och orkade kanske inte gå så långt speciellt om de hade barn, och då kommer en kille som har bröd och fisk och ger det till Jesus och det välsignar hela folkmassan. Vi kan tänka att det vi har bara är lite och inte något värt eller inte räker till. Men Jesus kan göra allt stort och öka vad det i mängd. Vi kan göra saker som vi kanske inte ens tänker på eller gör det för att hjälpa nån och inte alls förstår om vi gjort något alls. Men Jesus har varit där och verkat och det har betytt mycket för honom eller henne. 
 
Jesus gjorde coola saker när han gick på jorden. Men han sa att vi skulle göra större saker när vi har fått den Helige Anden som verkar genom oss, eller det är inte vi som gör det utan det är han som gör det genom oss för att i oss själva kan vi inte göra något av allt det underbara som Jesus gjorde och gör.
 
Jesus älskar er
Kram
Anna

Voice of Truth

 
Här på jorden är det mycket som försöker få oss att må sämre och tro att vi är sämre än alla andra för hur vi ser ut eller hur populära vi är eller vad vi gör. Människor försöker trycka ner oss, mycket media försöker trycka ner oss och försöker framställa bilder på modeller och mode grejer för att få oss att känna oss dåliga. Inga av bilderna på modeller visar på hur de egentligen ser ut, vilket ni förhoppningsvis redan vet. Det är tankar och elaka saker Djävulen försöker få oss att tro på. Han försöker proppa människor med falska saker och tankar om att vi är fula och inte kan göra något alls. Men vi ska inte lyssna på det. Djävulen är en falsk röst, han är en fiende. Det positiva är att han är dödsdömd men han är ännu inte död, vilket är lite negativt men lite positivt att han är dödsdömd. Han försöker få oss att må dåligt och känna oss sämst. Men ingen kan få en att känna sig dålig om man inte går med på det.
 
Jesus däremot är sanningen, han har sanningens röst. Han tycker att vi är bra som de vi är. Vi behöver inte göra massa saker, eller se bäst ut på utsidan. Han älskar oss för de vi är. Han tycker att vi är fina för de vi är. Vi är skapade till Guds avbild. Genom honom klarar vi allt. Då kan vi gå på vatten. Man ska lyssna på Jesus röst, inte på alla falska röster. Bara Jesus kan rädda oss. Ingen annan kan göra det. Ingen kan prestera massa för att bli en bra människa. Man kan verka snäll men vi blir aldrig perfekta i gärningar, för vi alla gör också massa dåligt. Men lyssnar vi på Jesus så kan vi följa honom. Det betyder inte att allt blir lättare och att vi gör mindre fel. Vi kommer fortsätta falla och göra misstag, men Jesus är där för oss och lyfter upp oss. Men om man vill att han ska göra det måste man säga ja till honom, säga ja till att han får vara med dig. Han tänker inte vara med dig mot din vilja, han tänker inte tvinga dig att älska honom. Men han vill det, och han vill att du ska komma till honom, men du måste ta steget att också vilja vara med honom. Att lyssna på sanningens röst. 
 
Jesus är vägen, sanningen och livet. Han älskar dig så ofantligt mycket så att du inte förstår.
Hoppas ni har en underbar sommar!
Kram
Anna

Because of Jesus

The Christian does not think God will love us because we are good, but that God will make us good because He loves us. ― C.S. Lewis
 
Det är ingenting som vi kan göra för att förtjäna Guds kärlek. Han älskar oss ändå. Han har skapat oss och vill vårat bästa. 
 
Det är ofta vi tror att det är saker vi måste göra för att bli accepterade. Men vi behöver bara vara oss själva. Vi behöver inte prestera för att visa hur bra vi är. Utan Jesus är vi ingenting även om man gör massa saker som verkar bra och inte har Jesus så spelar det ingen roll. Jesus är kärlek. Han älskar oss även om vi inte har hittat till honom. Men om vi inte har hittat till honom kan vi ha ganska stora problem. Om vi inte har honom kommer vi inte få vara med honom i evigheten. Jesus står med öppna armar för att du ska kunna springa in i hans famn och han vill att du ska säga ja till honom. Låt honom komma in i ditt liv och du kommer få se en stor förändring. Då kommer du få va med och visa på Guds kärlek till andra. Man får ett helt annat ljus när man har honom.
 
Jesus älskar DIG
 
Kram 
Anna

Don't You Leave Us

 
Frodo: It's a pity Bilbo didn't kill him 
when he had the chance.
Gandalf: Pity? It was pity that stayed Bilbo's hand. Many that live deserve death. Some that die deserve life. Can you give it to them, Frodo? Do not be too eager to deal out death in judgment. Even the very wise cannot see all ends. My heart tells me that Gollum has some part to play yet, for good or ill before this is over. The pity of Bilbo may rule the fate of many.

Det finns flera gånger då vi som människor kanske känner att det är någon vi undrar varför den fortfarande lever på grund av olika skäl. Men det är en mening med varför varje person fortfarande är kvar här på jorden. Vi funkar inte med alla människor men vi ska inte döma andra till vad vi kanske tycker att det borde vara. Alla har vi en roll att spela. Alla behövs för att det ska funka. Vissa är kvar för att lära känna Jesus och kanske gå in i hans tjänst efter att de har lärt känna honom. Vissa ska vara ledljus Gud har satt ut för att visa på vem han är. Alla har vi en mening för att livets pussel ska gå ihop. Vi kanske känner oss ensama och små men det finns en väg.
 
Sam: I made a promise, Mr Frodo. A promise. "Don't you leave him Samwise Gamgee." And I don't mean to. I don't mean to.
 
Frodo: Go back, Sam. I'm going to Mordor alone.
Sam: Of course you are. And I'm coming with you.
 
Det är lite som det är med Jesus. Han lovade oss att han inte ska lämna oss. Och han tänker inte göra det. I det svåra och i det lätta så tänker han gå med oss. Även om vi skulle behöva gå till Mordor eller döden så skulle han gå med oss och aldrig svika oss. Han lämnar oss inte för en sekund. Tvivla inte utan tro. Han bär dig i det svåra när du ska upp i din svåra uppförsbacke för att förstöra ditt problem, han bär dig igenom och hjälper dig att göra det. Att kasta ringen i elden. Vi kastar våra beskymmer till honom. Till Jesus. Där försvinner de och smälter bort i elden. De finns inte mer. 
 
Gud vill så galet mycket mer med oss än vad vi kan tänka oss. Och han sviker oss aldrig. Han lovade att gå vid vår sida och alltid vara med oss. Det löftet håller han i evigheten.
Kram
Anna
 

What time is given to you?

Frodo: I wish the ring had never come to me. I wish none of this had happened. 
Gandalf: So do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given to us. There are other forces at work in this world Frodo, besides the will of evil. Bilbo was meant to find the Ring. In which case, you were also meant to have it. And that is an encouraging thought. 
 
Fler sagan om ringen quotes här. Men det är för att de är så bra. Det här är från första filmen. Jag älskar den lika mycket som jag gjort sen jag såg den första gången för flera år sedan. Det här är när de är på väg igenom Moria och de har stannat på en paus för att Gandalf ska förstå vilken väg de ska ta för att komma rätt och inte gå vilse i berget. Det här citatet visar lite på vad som kan vara i verkliga livet för oss idag. Vi är i olika situationer i livet. Vissa bra och vissa dåliga perioder i livet. Det kan också vara vilken tids epok vi lever i. Vi kan inte bestämma var och när vi lever. Inte heller när det ska vara bättre eller sämre.
 
Det enda vi kan bestämma är vad vi ska göra av det. Vi kan välja att visa på Guds rike. På hans härlighet. Det spelar ingen roll vart vi är ifrån eller när vi lever. Jesus är med alla som tror och visar vägen om vi vill följa. Vi kan välja att använda vår tid till att följa Jesus och gå i hans fotspår. Ingen annan än du kan bestämma vad du ska göra med tiden som är given till dig. Men slösa inte bort den. Öppna dina ögon och se att Jesus står med öppna armar och väntar på dig. Han väntar på att du ska komma till honom. Han älskar dig och vill vara med dig. Han vill ge dig en kram han vill trösta dig i det svåra. Om du säger ja till honom kommer du aldrig att ångra drt. Han kommer bli så lycklig över det.
 
Job 8:21 Än en gång skall Han låta dig skratta,låta dig jubla av glädje.
 
Kram 
Anna
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype