Hej!

Hej på er!
Lyssnar på musik, lovsång såklart:) Snart ska jag redovisa på skolan om kristndomen. Det ska bli ku! Jag ska ta upp allt, förutom kyrkan. är det bara jag som upplever att man tar bara upp kyrkan, bibeln och historia på skolan? Det stör jag mig på väldigt mycket! och det är därför jag ska redovisa. jag ska ta upp lovsång, bön, helanden, bibeln, hur många kristna det finns i världen och så. Så det ser jag fram emot! Jag kommer nog få mycket skit efter. Men det måste man ta till sig mod, och fortsätta. Man kanse blir diskriminerad, men gå vidare! Jag säger inte att du ska säga till någon om du blir dikriminerad, ta kontakt med en kyrka eller en personal på platsen eller dina föräldrar. Och tänk på att det finns hundratals kyrkor i världen som absolut inte får leva upp i sin tro. utan de blir fruktansvärt disriminerade. I en del länder så blir de dödade bara för de har en bibel hemma. Min pappa jobbar för Open Doors. det är en organisation som hjälper förföljade kristna. Det är hemskast i nordkorea, så be för de. det behöver de! Häng inte lätt bara för att du ska starta en skolgrupp eller får jätte mycket skit för du är kristen. Utan se det som en utmaning och försök. På längden kommer det att funka, kanske inte för tillfället. Men om några år så får du se! Jag har hört en historia då det är en kille som är kristen. Han får ganska mycket skit för det. Men en dag får han för sig att han sak baka bullar till hela skolan och dela ut och säga Gud älskar eller något åt det hållet. Och han gjorde det! Ni vet ju att hur det är i Sverige. Om man får något gratis så kollar man förvånat på personen och säger "Vad har du gjort med den?" Men han gav till alla och de var fundersamma men tog emot de. Och efter en vecka eller så visste alla vem han var, den kristna killen som delar ut saker gratis! Och det här är ju ganska fantastiskt. Jag vet itne vad som hände sedan. Och han gjorde det för han ville visa att Gud älskar alla. Han kansek var jätte nervös, men gjorde det ändå. Och alla pratade om han sedan. Först i början så blev de fundersamma, men med tiden så visste de att de var goda, och man fick de gratis. Och det är en bra början! Så be för era klasskompisar att de ska bli troende och gör samma sak som denna kille. Hitta på en egen ide, och du kommer att lyckas. Vägen dit blir kanske svår, men det funkar på längden!
Tack för att du har läst hela inlägget!;)
Jesus älskar DIG! och glöm nu inte att be!<3

Ja, mitt liv i denna sekund;)

Just nu sitter jag och ska plugga och lyssnar på musik. Jag är helt inne på lovsång, så himla härligt! Om ni har några tips på låvsångsteamer eller band, så komenter gärna! Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo! På söndag ska jag på lovsångskväll (min familj ska leda lovsång) på Betelkyrkan. Det ska bli riktigt kul!
Sedan vill jag rekomendera att kolla in på www.nygeneration.se. Ni kanske vet vilka de är, emn de är i alla fall till för kristna skolgrupperna. Man kan vara med på ett läger, som jag kanske ska gå på, som är på en båt! De har 10års-jubileum och det ska de fira på en båt med 2000 ungdomar! Värsta himelriket! Det är bön, dygnet runt, lovsång och bara så FETT! Ingen alkohol och bara JESUS!!!!!!!! Så kika in där och kanske anmäl er;) Har hört att det inte är så många platser kvar:( men jaja.
OCH kika in på min andra blogg (med kompisar) http://sjftjejorna.blogg.se kolla in där med!
Ha det så bra! och du är älskad av en som är större än universum!!!!

So:n idag

Idag har vi haft Judendom på so:n, Det är ju ganska likt kristendomen (vet ni säkert) men jaja. Då ar det en kille som sa ungefär så här "hur kan man tro på något och inbilla sig att man pratar med Gud och får svar?". Jag tänkte "de som tror, vi vet! Vi har fått svar!" men det sa jag inte. Så det var ju lite intressant, jag menar, vilken disskution. sedan blev de lite respektlösa och ja, ni vet. men i alla fall så tror jag att det är många som tror att vi kristna är knäppjökar, eller nåt åt det hållet. Men man ska inte ge upp, utan fortsätta tror, tillslut kommer någon och frågar vad som är tro! jag lovar! Och även när det är svårt, så ska man be för det, då kommer det att hända något fantastiskt. Så om någon säger så, så får man helt enkelt inte ta åt sig, utan gå vidare och leva vidare! Och glöm inte att Gud är nära! Och han hjälper dig om det är något, håll öronen och ögonen öppna! Jag tror att man ska undervisa också. tex jag ska hålla en power-point i min klass, och det är bara jag som är kristen i klassen... men jag har känn på att det blir bra, jag ska göra det! Men jaja, nu ska jag plugga och spela transformice! hejhej och glöm inte nu att be för att just DINA vänner ska bli troende! Jesus älskar dig!

Jesus lever, HURRA, HURRA!!!

Glad påsk på er alla! Jesus lever! Jag är så ledsen att jag inte har uppdaterat... Bloggen ligger i kras just nu... Men jag berättar vad jag har haft för mig sen senast;))) Jag har varit på FIRE-konferensen och haft det skoj. Det är som ett läger med massa firande, till jesus, (De hade 10-jubileum) så det var ännu mer fest. Vi lovsjöng, grymt bra lovsång. Sedan har jag startat en Generations-grupp, alltså en kristen skolgrupp. Vi har inte riktigt kommit igång än, men men. sedan så har jag fått en Streetbible. Uppskattas jättemycket. Jättebra bibel som innehåller vittnesbörder om när de träffade Jesus första gången. Och sedan nya testamentet. Rekommenderas! Och nu så ska vi ha påskfest. Så en en gång, GLAD PÅSK PÅ ER!!! JESUS LEVER, HURRA, HURRA!!!!!!!!!!
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype