Gud använder dig!

Jag vet att Gud vill använda dig på många sätt. Ibland tänker jag, varför använder han inte mig? Varför händer inte inget i mitt liv? Men nu när jag tänker tillbaka har han använt mig massor! Vi måste öppna våra ögon för att se vad Jesus gör. Det behöver inte vara något stort, men han använder dig när du öppnar dig! Man måste våga att göra det för då kommer det hända! Alla måste träna på det där. Jag har det svårt att våga och bara lite på Gud. Jag har inte modet att gå fram till någon och fråga om man får be för den personen. Jag tänker alltid att det måste komma tillfällen, och när det kommer ett tillfälle så vågar jag inte. Det är en svår situation. Men man får helt enkelt försöka och våga. Ta det där klivet. Gå över tröskeln. 
Gud använder mig på olika sätt. Men jag märker att han talar med mig genom mina tankar och drömmar. När jag då kommer ihåg drömmen och försöker pussla ihop den så får jag oftast hjälp med något. Till exempel har jag haft en stark känsla att en person ska bli kristen. Denna person behöver verkligen Jesus! I alla fall har jag drömmt mycket om den här personen och drömmer kopplas så småningom till Jesus. Denna personen måste oftast bli peppad för att följa med på saker. 
Jag har skrivit upp alla drömmar, och saker denna person har sagt som kan kopplas till Jesus, det finns massor! Sedan har jag pusslat ihop det. Den drömmen hänger ihop med den drömmen, det citatet hänger ihop med det citatet, osv. För någon vecka sedan läste jag igenom alla mina drömmar, för jag brukar skriva upp dem. Då lästa jag om en dröm som jag hade för något år sedan. Då, efter ett år, kopplade jag ihop drömmen med ett bibelord. Ganska häftigt att Gud talar med tiden. Det kanske dröjer ännu ett år till innan jag får veta mer. Jag kan säga att det är ganska spännande! 
Livet med Jesus är ett äventyr helt enkelt!

The more I seek you

 
The more i seek you,
the more i find you.
The more i find you, 
the more I love you

I wanna sit at your feet
drink from the cup in your hand.
Lay back against you and breath, 
hear your heart beat
This love is so deep, 
it's more than I can stand.
I melt in your peace, it's overwhelming.

Jag älskar denna lovsång! Steffany är så duktig på spontan lovsång! Hennes passion är Jesus, 100% Jesus! Det är så roligt att se tycker jag! Det blir inte en show alltihopa, det är faktiskt tillbedjan, inget annat! 
Texten är ockås underbar! Ju mer vi söker Jesus, ju mer vi lär känna honom. Ju mer vi lär känna honom, ju mer vi älskar honom. 
Det är en nyckel om man vill få en bättre relation med Jesus! 
 

Börja samarbeta!

Nu har denna blogg stått stil alldeles för länge! Sorry! Har mycket plugg i skolan, går nian så nu är det att hänga med i allt. Men ska försöka att förbättra mig! 
 
I alla fall har jag tänkt på en grej. Tänk när alla kyrkor i samhället kan sammarbeta? Tänk vad mycket som skulle hända?! 
Jag menar, när vi slår ihop oss. När vi hjälps åt, då kommer det hända saker i samhället! Om kyrkan bara håller sig till sin församling stänger vi in oss. Där jag bor har vi kommit till en svår situation. Alla ungdomsgrupper håller sig till sin församling. Kyrkorna vill inte samarbeta. Det är tänket "Vi är här, och ni kan vara här."- och det är inte bra! Och det värsta är att ungdomsgrupperna vill ha "sina" ungdomar, det har till och med kommit så långt att en del har förbjudit sina ungdomar att gå till vissa kyrkor. Vi måste börja sammarbeta! Vi delar samma tro! Hallå?! JEEESUSS! Det är inget annat vi ska göra. Vi har samma budskap, och framför allt samma Gud. Varför ska vi inte samarbeta då? Vi ska ju vara vänner! Vi är Guds barn, och vi vet att Jesus finns. Vårat uppdrag är att göra andra till lärjungar. Men det kommer inte funkar förrän vi hjälps åt och tänker bort "Vi och de"- tänket. Det tänket ska inte finnas. 
Jag tycker att det är ganska töntigt när man har argument att tex: vi tolkar bibeln på det sättet och ni tänker inte på samma sätt, därför kan vi inte samarbeta. 
Varför kan man inte bara strunta i det? Ja, människan har olika tänkar och åsikter, men det är Jesus-budskapet som är viktigast. Det finns inget som är viktigare i kyrkan. Förresten, det är ju därför vi har kyrkan! Vi har inte kyrkan för att det ska vara ett museum eller något åt det hållet. Vi har kyrkan för att berätta om Jesus! 
 
Så nästa gång du är i kyrkan kan du tänka på den saken. Kanske till och med föreslå att ni kanske skulle kunna samarbeta med en annan församling någon gudstjänst? 
 
Folk måste få veta att Jesus ÄR kärlek!!
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype