Awakening Europe

Jag är sjukt peppad inför detta evenemang! Sjukt peppad! Gud har en plan för Sverige, Norden, Skandinvavien. Han har en plan. Han har inte gett upp. Trots att det känns som att han har gjort det ibland. Men vi vet att Gud aldrig, aldrig, ger upp. Han har tålamod med allt. Han ger aldrig upp. 
 
Jag hörde en gång en kvinna/man som hade träffat en man från Sydamerika. Denne man ville inte bo i Sverige, trots att vi har det mycket bättre här. De allra flesta har pengar, boende och mat. Det ser inte alls ut så i Sydamerika. Dock är vi fattiga på ett helt annat sätt här i Sverige. Andefattiga. Vi är fattiga på Gud, Guds ord och kärlek. Vi ser att kärleken försvinner, göms bakom ett hörn. Vi ser människor fly in i vårt land för att skapa en trygghet i en främmande värld. Vi ser Guds barn törsta efter något, som de inte vet är Jesus. De söker. Söker efter ljuset, friden. Vem är det? Vart kan jag hitta det? Var finns det? 
 
Jag tror att Awakening Europe kommer ge oss svenskar en ny start i vår tro. Awakening Europe kommer ge oss svenska kristna pepp och inspiration att sprida Guds rike här i Sverige. Det är inte Awakening Europes uppgift. Det är vi kristina i Sverige. Det är vi som har uppgiften, med GUDS HJÄLP, att nå människor i vårt land. Det spelar ingen roll från vilket kristet sammanhang man kommer ifrån. Pingst, EFK, Svenska kyrkan, spelar det roll? Nej, det viktigaste är att du tror på Jesus. Tror på evangeliet. Gud vill använda dig. Han vill nå sina barn i Sverige, de barn som ännu inte har fått ett personligt möte med Jesus. Vägen, sanningen och livet. Han som är början och slutet. Han som alltid har funnits. Han som älskar oss villkorlslöst. Han som har gett sitt liv för oss. Både för oss kristna, men också för de som ännu inte har mött honom. Wow. 
 
Så kom på detta evenemang. Det kommer bil grymt. Mycket undervinsning på evangelisation och det profetiska skulle jag tro. Grym lovsång, härlig undervisning, mycket människor. Det kommer bli otroligt najjs. Det kommer folk från hela Europa, till Sverige. Yeah! Todd White (Han är med i The Holy Gohst och andra filmer), Heidi Baker m.fl. kommer. Jeremy Riddle från Bethel Music är en av lovsångsledarna. Det kommer bli minst sagt grymt. Dessutom kostar det endast 120 kr (!!!) och kommer vara på Friends Arena, hur najjs??!! Hoppas vi ses där i oktober!! 
Mer info: http://www.awakeningeurope.com/ 

Att leva där man är

Leva i nuet. Det är något som jag får påminna mig om och om igen. Jag längtar efter att göra det, åka dit, flytta, studera på bibelskola. Det är mycket man kan längta efter - som gör att man glömmer att leva. 
 
Jesus har gett mig löften om framtiden. Han har lovat mig saker som jag fortfarande ber om, men som jag vet att en dag kommer han välsigna mig med det. Det kanske är imorgon, om en månad eller om flera år. Det vet inte jag, och ja, det är jobbigt att inte veta. Speciellt när man har ett kontrollbehov, eller att man längtar så mycket. Men man får påminna sig om och om igen att det är Gud det handlar om, inte mig. Och han kommer aldrig någonsin att bryta sitt löfte. Han är en god fader- en god fader bryter A L D R I G sina löfte, någonsin. Det kan du lita på. 
 
Jesus fick vänta i 30 år. 
Abraham i 40 år. 
Maria i 13 år. 
 
Maria fick ett löfte, hon skulle föda Guds son. Hon var inte gift, hon var oskuld och ung. Kan du tänka dig utfrysningen från omgivningen? Det var en synd att vänta barn innan man hade gift sig. Och hon visste inte ens till en början att det var Guds son. Hon hade mött en ängel, men liksom vi var hon människa. Hade hon sett i syne? Var det verkligen sant? Hon väntade - och ja hon var med barn. Men hon fick vänta ytterligare 30 år innan hon visste till säkerhet att det verkligen var Guds son. 
 
Usch, vilken väntan! Men hon gjorde det, och wow. Vilken välsignelse det måste ha varit! 
 
I stället för att längta tills du är 25 år på att Guds löfte ska uppfyllas, lev i nuet. Njut av att det är en process. Njut att du är där du är. Och försök inte vara någon annan. Gud vill använda dig där du är, och han vill använda dig precis som du är. Glöm aldrig det. Allt har sin tid, och det du väntar kommer en dag att komma. Men innan dess, lev där du är. Det är en konst, men en konst man kan träna sig i. 
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro, lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype