The Last Night

De här tre sångerna är några sånger som betytt lite för mig de senaste åren bland massa andra sånger också såklart. Men de här är några av de som är lite lättare att skriva lite till.
 
 
Den här sången, som heter The Last Night är en låt som sångaren i Skillet, John Cooper, skrev till en tjej som hade jättesvårt och hon hade haft problem med mycket och blivit mobbad och hon kände sig ensam och att ingen brydde sig så hon tänkte ta livet av sig och gick till John för att säga hejdå och att hon inte hade nån mer mening med livet längre. John skrev den för att han skulle visa att hon är värdefull och att det finns en orsak till varför hon lever och att det finns en Gud som älskar henne för den hon är.
Alla går igenom en svår period i livet ibland och vill ge upp. Men det är värt att kämpa vidare för att Gud älskar oss så ofantligt mycket så att vi inte förstår. Han älskar oss så mycket att han gav sin son att dö på ett kors för oss. Hur mäktigt är inte det?
 
 
Hero, hjälte. Vi alla kan känna hur det känns hopplöst och att vi vill ha nån hjälte som ska rädda oss. De flesta tänker att hjältar är som de i filmerna som Superman och alla de andra. Men i vardagen så är inte riktigt hjältarna så. Våra vänner kan ibland vara lite som hjältar i vardagen. De kan finnas där om vi behöver hjälp. Men de kan också såra oss så att vi har svårt att lita på de. Då finns det en hjälte som alltid är där. Det är Jesus. Han finns alltid där för oss och hjälper oss. Han dog för oss för att visa sin kärlek. Han räddade oss genom sin död och då han uppstod. Han räddade oss från synden. Han sträckte ut sin hand för att vi skulle kunna ta den, och valet är vårat om vi vill ha Jesus som våran hjälte. Jag i alla fall säger Ja till Jesus.
 
 
Ibland går man igenom svåra personer, man tror att man inte duger, kanske för att någon har sagt något man kan ha tagit på fel sätt, eller att någon har snackat skit om en, eller att man har haft det jobbigt på något sätt när man växte upp. Man kanske bara vill ge upp allt. Men Gud vill att vi kämpar vidare. Han lyfter upp oss i sin famn och tröstar oss, Han torkar bort alla tårar. Han tänker att vi duger. Hos honom får vi vara. Han vill att vi ska vara precis dem vi är. Han lyser över oss. Han vill att vi ska vara med honom. Om du vill så är du välkommen. Han vill att du ska vilja vara med honom, men han tänker inte tvinga dig.
 
Jesus älskar er.
Kram Anna











Kom ihåg mig?
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro,lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype