Voice of Truth

 
Här på jorden är det mycket som försöker få oss att må sämre och tro att vi är sämre än alla andra för hur vi ser ut eller hur populära vi är eller vad vi gör. Människor försöker trycka ner oss, mycket media försöker trycka ner oss och försöker framställa bilder på modeller och mode grejer för att få oss att känna oss dåliga. Inga av bilderna på modeller visar på hur de egentligen ser ut, vilket ni förhoppningsvis redan vet. Det är tankar och elaka saker Djävulen försöker få oss att tro på. Han försöker proppa människor med falska saker och tankar om att vi är fula och inte kan göra något alls. Men vi ska inte lyssna på det. Djävulen är en falsk röst, han är en fiende. Det positiva är att han är dödsdömd men han är ännu inte död, vilket är lite negativt men lite positivt att han är dödsdömd. Han försöker få oss att må dåligt och känna oss sämst. Men ingen kan få en att känna sig dålig om man inte går med på det.
 
Jesus däremot är sanningen, han har sanningens röst. Han tycker att vi är bra som de vi är. Vi behöver inte göra massa saker, eller se bäst ut på utsidan. Han älskar oss för de vi är. Han tycker att vi är fina för de vi är. Vi är skapade till Guds avbild. Genom honom klarar vi allt. Då kan vi gå på vatten. Man ska lyssna på Jesus röst, inte på alla falska röster. Bara Jesus kan rädda oss. Ingen annan kan göra det. Ingen kan prestera massa för att bli en bra människa. Man kan verka snäll men vi blir aldrig perfekta i gärningar, för vi alla gör också massa dåligt. Men lyssnar vi på Jesus så kan vi följa honom. Det betyder inte att allt blir lättare och att vi gör mindre fel. Vi kommer fortsätta falla och göra misstag, men Jesus är där för oss och lyfter upp oss. Men om man vill att han ska göra det måste man säga ja till honom, säga ja till att han får vara med dig. Han tänker inte vara med dig mot din vilja, han tänker inte tvinga dig att älska honom. Men han vill det, och han vill att du ska komma till honom, men du måste ta steget att också vilja vara med honom. Att lyssna på sanningens röst. 
 
Jesus är vägen, sanningen och livet. Han älskar dig så ofantligt mycket så att du inte förstår.
Hoppas ni har en underbar sommar!
Kram
Anna











Kom ihåg mig?
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro,lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype