Glädje - det viktiga vapnet

Något som fienden inte tycker om är glädjen. Glädjen är något han försöker ta bort från det liv. När du förlorar glädjen förlorar du självförtroendet, livsglädje, kärlek, jaa allt. Man blir deprimerad. Glädjen är så viktig!
En gång var jag SÅ arg på Jesus. Jag hade spelning och jag hade förväntat mig att Gud skulle göra något den spelningen. Det var något som skulle hända. Jag hade förväntningar. 
Men allt gick SKIT! Allting. Jag spelade fel, jag var sur, inget bra humör osv. Plus jag trivdes inte jättebra i gruppen. Jag var typ väldigt arg. När jag kom hem släppte jag fram gråten och längtade till Jesus och lägga mig i hans famn, även om jag var sur på honom. När jag satte på lovsång och började klaga så kände jag att Jesus sa "Evelina, le. Le." Om, och om igen. 
Jag glömmer det inte. När jag började le så kände jag att det släppte lite grann. Det kände bättre. Jag var fortfarande sur på Gud, jag fattade fortfarande inget. Men det släppte ändå lite. 
När jag började le så kände jag Guds närvaro. Han var där. Han tröstade mig.
Glädje är ett vapen. Det är så kraftfullt! Jag brukar tänka på att le i korridoren mot folk. Man kanske inte får ett leende tillbaka, men whatever? Ett leende kan förändra en dag hos en del. Det är så mäktigt! 
Varje gång jag lovsjunger ler jag jättemycket. Det är bara så, jag kan inte sluta. Jag blir alltid lika förvånad när jag står med mina armar uppe luften, ögonen stängda och mungiporna näsan vid näsan. Tack, tack Jesus att jag får leva det här livet! Tack för att du älskar mig! Jag äääääälskar dig Jesus!! aaaahhhh!! 
Jesus ger mig en sådan stor lycka. Det är ganska ofta man kan känna sig värdelös. Ibland kanske man har en dålig dag. Fula kläder, trött, känner sig lite utanför. Då brukar jag tänka Jag har faktiskt Jesus. Jag har allt jag behöver. Han håller detta i hans hand.  ---> Jag blir glad. Jag har ganska ofta ett leende på läpparna, nu vet ni varför. Jag älskar Jesus. Han håller mitt liv i hans hand, wow. 
Det är en sådan otroligt lättnad! Tack Jesus! Låt ingen ta ifrån dig din glädje! Det kan förändra liv, rädda liv! 
 
 Kom ihåg mig?
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro,lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype