LoveNepal

Hej!
I helgen har jag varit på en rörande "föreläsning". Egentligen kan man inte kalla det föreläsning... Det är säkert några fler som har varit på samma "föreläsning". 
Det handlade om en sexslavs historia. Fem flickor från Nepal, 16 till 20 år som har varit prosituerade ett längre tid i sitt liv. De har arbetat i bordeller och en av dem har gjort det i 11 år om jag inte minns helt fel. Det var rörande när en flicka kom fram och berättade hur hon blev tillfångatagen. Det är så hemskt att folk kan köpa sex!
Men det finns en räddning; LoveNepla! En kristen orginisation som hjälper unga prosituerade flickor. De har flera hem i Nepal och hjälper dem med skola och annat. Där är de trygga! De har även skolor där killar får lära sig hur man uppför sig som en riktig man. 
De här fem flickorna har varit i Sverige i två veckor nu och far hem till Nepal idag. Jag fick träffa dem och de är så trevliga och glada. De satt på knä på varandra. De var glada och lyckliga. De var precis som en helt vanlig ungdom! Det är tack vare denna orginisation som de här flickorna har en framtid! Tack LoveNepal och Jesus! Det var Jesus som satte igång en tanke i en pastor att rädda de här stackars flickorna.
Vill du vara med och hjälpa, bidra, bil fadder? Kolla in deras hemsida! HÄR
Här är också några artiklar om detta:
http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article16755729.ab
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16723092.ab  


David Sundström    •     •   http://kristnabloggare.blogspot.se

Besök gärna adressen http://kristnabloggare.blogspot.se/ och dela med dig av din bloggadress i kommentarsfältet så ser jag till så att du får en länk i den bloggen. Tanken är att jag ska samla så många kristna bloggar som möjligt på ett och samma ställe. Gilla gärna Facebook-sidan också!

Kaffehörnan    •     •   http://www.kaffehornan.se

Går till kyrkan då o då kollar läget










Kom ihåg mig?
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro,lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype