Don't You Leave Us

 
Frodo: It's a pity Bilbo didn't kill him 
when he had the chance.
Gandalf: Pity? It was pity that stayed Bilbo's hand. Many that live deserve death. Some that die deserve life. Can you give it to them, Frodo? Do not be too eager to deal out death in judgment. Even the very wise cannot see all ends. My heart tells me that Gollum has some part to play yet, for good or ill before this is over. The pity of Bilbo may rule the fate of many.

Det finns flera gånger då vi som människor kanske känner att det är någon vi undrar varför den fortfarande lever på grund av olika skäl. Men det är en mening med varför varje person fortfarande är kvar här på jorden. Vi funkar inte med alla människor men vi ska inte döma andra till vad vi kanske tycker att det borde vara. Alla har vi en roll att spela. Alla behövs för att det ska funka. Vissa är kvar för att lära känna Jesus och kanske gå in i hans tjänst efter att de har lärt känna honom. Vissa ska vara ledljus Gud har satt ut för att visa på vem han är. Alla har vi en mening för att livets pussel ska gå ihop. Vi kanske känner oss ensama och små men det finns en väg.
 
Sam: I made a promise, Mr Frodo. A promise. "Don't you leave him Samwise Gamgee." And I don't mean to. I don't mean to.
 
Frodo: Go back, Sam. I'm going to Mordor alone.
Sam: Of course you are. And I'm coming with you.
 
Det är lite som det är med Jesus. Han lovade oss att han inte ska lämna oss. Och han tänker inte göra det. I det svåra och i det lätta så tänker han gå med oss. Även om vi skulle behöva gå till Mordor eller döden så skulle han gå med oss och aldrig svika oss. Han lämnar oss inte för en sekund. Tvivla inte utan tro. Han bär dig i det svåra när du ska upp i din svåra uppförsbacke för att förstöra ditt problem, han bär dig igenom och hjälper dig att göra det. Att kasta ringen i elden. Vi kastar våra beskymmer till honom. Till Jesus. Där försvinner de och smälter bort i elden. De finns inte mer. 
 
Gud vill så galet mycket mer med oss än vad vi kan tänka oss. Och han sviker oss aldrig. Han lovade att gå vid vår sida och alltid vara med oss. Det löftet håller han i evigheten.
Kram
Anna
 











Kom ihåg mig?
Hej! Jag är en tjej på 18 år som älskar Jesus och vill se hans rike spridas i Sverige! Jag skriver om min tro,lovsång och annat som snurrar i mina tankar! Blessings!

HannaVic logotype